Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfrernferfnerfkf

Nie podoba mi sie to ,ze jestem drobna dziewczyna

Polecane posty

Gość nfrernferfnerfkf

mój facet twierdzi ,ze to jest fajne. ale ja bym chciała być wieksza : ( mam 160 waze 48. niby mam kobieca sylwetke bo mam piersi talie i biodra ,ale taka ,, kruszynka " ze mnie...

Gość 23423423423
to jakbyś przytyła z 4 kg moze bys wyglądała mniej krucho... Ja mam tez ten problem, i ostatnio tez niestety problemy ze znalezieniem pacy, bo szukam fizycznej, a mam tylko 152 cm wzrostu

Gość ik,erhgbuo3b
kobieta ma być krucha i delikatna,a nie jak słon czy żyrafa...ciesz sie z tego co masz

Gość ela-ela-ela-e
Znam facetów, którym się podobają kobitki o większych, kobiecych kształtach i takich, którzy lubią takie drobne "prawie anorektyczne kształty". Możesz próbować przytyć, ale jesteś niska, więć taka figura powinna do Ciebie pasować. Jeżeli Twój facet to akceptuje - nie widzę problemu.

Gość nbjvh
LEPIEJ TAK WYGLĄDAĆ NIŻ JAK SŁONICA:-p

Gość 23423423423
czemu wy wszystkie kwestie zyciowe sprowadzacie do sukcesu rozrodczego/powodzenia u samca? Mi po raz kolejny odmówiono pracy - chciałam byc opiekunka przy niepesłnosrpawnym dziecku, i mimo że dałabym radę to babka miała wątpliwosci

Gość s.Fiutencja Schab
powiedzmy sobie prawdę, nie drobna, a szkieletor

Gość taka_prawda
Kolejny temat by po wkurzać "musztardę" z innego topiku ;)

Gość 23423423423
Jeszcze jedno co mnie wkrewia że ludzie te drobne, małe osoby traktują jak g..... Jak ja wyjdę z psem i np. idę z nim bez smyczy choc chwilę to szłysze 3 durne uwagi na minutę, przy innych sytuacjach tez, np, jak jechałam rowerem po przejsciu, itp. a mój fecet co nie jest taki drobny - nikt jeszcze nie osmielił się mu zwrócic uwagi.

Gość polla303
No drobne osoby tak już mają, niby fajnie jest być szczupłym, ale do tego niski wzrost i wszyscy traktują Cię jak gówniarza, to jest wkurzające.