Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lia lia lila

Jak można być taką świnią? Sytuacja na przystanku

Polecane posty

Gość A ja im tak
i jeszcze jedno, wystarczy popatrzeć jak oni siebie traktują. Walczą o swoje rewiry prawie na śmierć, karakan może pięciletni potrafi w wulgarny sposó zjechać inną Rumunkę, by ta raz a dobrze zapamiętała, że ta linia należy do niego i jego matki. I te obrzydliwe śpiewy pędraków, gonić tę zarazę jak najdalej od nas.

Gość smoluchom mowie nie
ja pochodze z niewielkiej miejscowosci i u nas zamieszkala rodzina rumunska ona z dzieckiem zebrala pod kosciolem a on kradl (pozniej zamkneli go).Mieszkali w wynajetej willi i mieli fajny samochod.A jak pod kosciolem siedziala to tego dzieciaka trzymala na rekach i plakala ze chory i na lekarza nie ma tylko przyjezdni im dawali.

Gość r34r34
myślę że sporo ludzi widziało jak rumuni wykorzystują dzieci do żebrania,a potem biorą kasę na alkohol,nie ufają im ,moze chciała frytki bo była głodna a moze bo chciała zaoszczędzić na alkohol i nie kupować już jedzenia,nigdy nie wiadomo,nie wyzywaj ludzi odrazu autorko,ja miałam nieprzyjemne sytuacje z cyganami,nie będę już tu pisać ale nie wszyscy są tacy uczciwi jak ci się wydaje,oczywiście nie można uogólniać

Gość 23423423423
z takich sytuacjach powinno się pozabierac im te dzieci i czesc, co za chory naród

Gość ta i utrzymywac w bidulach z n
aszych podatków, a polskie dzieci sa niedożywione,autorka poszła robić kebaba? Na rumun party?

Gość zimno dzis
Ja mialam lepsza sytuacje z rumunami.Nigdy nie ocenialam calej narodowosci przez pryzmat jednej osoby ale jak mnie rumunka okradla to wkurwilam sie i nienawidze tego narodu. A bylo to tak :D dlugo oszczedzalam zeby wybrac sie na zakupy.Razem z kolezanka pojechalysmy do galerii i lazilismy wybierakjac cos od czasu do czasu.I ta szmata zauwarzyla jak wyjmuje portfel z torebki ,zaplacilam i wzielam torbe z ciuchami a potrfel włożyłam do torebki i nie zamknelam jej bo wyjmowalam telefon z kieszeni a ta normalnie tak elegancko wyjela mi go z torebki ze nawet nie zauwarzylam tylko sklepowa zauwarzyla narobila krzyku ochrona ja zlapala i odzyskalam swoja wlasnosc.Nie nawidze tego narodu ktos napierdala zeby cos sobie kupic a te kurwy kradna

Gość 23423423423
wysłac za granicę do rumuńśkich biduli tam gdzie ich miejsce... przede wszystkim zebranei jest niezgodne z prawem u nas

Gość A ja im tak
Jasne, że nie należy uogólniać, ale my przecież widzimy, że ci co łażą z dziecmi w taki ziąb, mają jeden cel, nazbierać jak najwięcej kasy. I nikt mi nie wmówi, że one są biedne i dlatego to robią, robią z prostego wyrachowania. Cyganie Rumuńscy to plaga Europy. bo to nieroby i cwaniacy. I jeszcze jedno, spotykam tylko z wyciągniętą łapą, bo dla nich chyba jest to szczyt rozwoju ewolucyjnego, wyciagnąć łapę i patrzeć czy coś tam wpadło.

Gość ta i utrzymywac w bidulach z n
to system . pan-da. bo,,, nam sie pracować nie chce , języka uczyc też, tylko jeżdzić do opieki, bo się należy i żebrać