Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pardon

Dziewczyna poszukiwana :)

Polecane posty

Gość Pardon

Zacznę może od tego , że jestem normalnym chłopakiem :) jestem romantykiem lubię dobry film muzykę ostatnio zacząłem się interesować fotografią . Jako , że jestem chłopakiem wiadomo też , że jak większość z nas ciągnie mnie do sportu przede wszystkim piłka nożna i siatkówka . Tyle chyba o mnie chociaż pewnie w dalszej części jakieś cząstkowe wiadomości o mnie się dowiecie . W ten szary smutny dzień naszedł mnie smutek , że w tym momencie pomimo żałosnej pogody mógłbym być z drugą osobą oglądać film leżeć z nią czy cokolwiek innego , ale tego nie mam . To jest smutne i nie pierwszy raz mi takie coś przeszło przez myśl a niestety już któryś tam raz z kolei . Czy naprawdę już teraz nie ma dziewczyn które są romantyczkami lubią spędzać czas z osobą którą kochają ? Bardzo lubię dziewczyny z klasą które potrafią się odpowiednio zachować w każdym momencie jednak niestety teraz jest bardzo mało takich osób przez co jest mi dziwnie . Mam 19 lat jednak jeżeli koleżanko masz dość podobne zdanie do mojego to może odezwij się tutaj i przejdziemy na jakieś gadu albo maila ? Dodam , że jestem z Radomia . Myślę , że to nie są wielkie wymagania.. Inteligentna dziewczyna z dobrym sercem która potrafi się zachować :) uśmiechnięta i taka z którą można prowadzić ciekawe rozmowy :) Jeżeli ta osoba która to czyta myśli , że taka jest to odezwij się po prostu i może jakoś się dogadamy ?:) Czekam czy ktoś odpisze no i oczywiście mam nadzieję , że nikogo nie przeraziłem . Pozdrawiam i czekam na jakiś kontakt :)

Gość Pardon skąd jesteś?
?

Gość Pardon
Widzę , że nie czytałaś/eś tego co napisałem co jest delikatną oznaką braku szacunku :) ale nie ma co się kłócić jestem z Radomia

Gość Pardon skąd jesteś?
Sorry, nie wiedziałam czy czytać skoro mieszkałbyś za daleko ;) Ale mieszkasz na drugim końcu Polski, także powodzenia z innymi :)🖐️

Gość znałam kiedyś chłopaka
z Radomia hmm :):):) życzę Ci powodzenia dlaczego nie masz koleżanki ze szkolnej ławki ( szeroko rozumianej:)) tylko szukasz na forum ?

Gość Pardon
Jasne :) mimo wszystko dzięki za odzew bo to pokazuje , że jednak są jeszcze dobre mądre dziewczyny na tym świecie :) trzymaj się

Gość Pardon
Szkoła już jest dla mnie tematem zamkniętym :) tzn szkoła jako szkoła bo uczę się zaocznie no , ale wiadomo , że to nie to samo . Jednak co do Twojego pytania to szczerze mówiąc nigdy jakoś nie miałem parcia na dziewczynę bo wychodziłem z założenia że ' przyjdzie na mnie pora ' jednak teraz kiedy nie dochodzi do tego momentu to już powoli się niecierpliwie :) wiem , że to żałosne szukać na forum dziewczyny i nie ma co do tego wątpliwości no , ale może jakoś się uda

Gość Pardon
Koleżanki no co z wami :) ? Naprawdę nikogo takiego już nie ma na tym świecie ? :)

Gość kkkkaś164859
Też mam 19 lat i spełniam Twoje wymagania, rzadko kiedy można spotkać kogoś takiego, jak Ty;) Jeśli chciałbyś porozmawiać, to fajnie by było, jakbyś podał jakiś kontakt do siebie, ja wolałabym tu nic takiego nie pisać...:)

Gość Pardon
erniradom@wp.pl Odezwij się i podaj gadu :) no albo po prostu napisz i ja je podam . Obojętnie :) daj znać jak napiszesz

Gość kkkkaś164859
Poszło;)

Gość ja jestem z rmia
z jakiej jestes dzielni ja golebiow II

Gość Pardon
Myślę , że na tą chwilę moja dzielnica nie jest potrzebna :) ale dzięki , że się odezwałaś :)

Gość Koleżankaaaaaaaaaaaa
Skoro jesteś taki jak opisałeś to na pewno kogoś znajdziesz bo teraz w większości chłopaków interesuje co innego niż normalny związek . Pozdrawiam