Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grbrgbrgbgrbrbg

Juz mnie to meczy... raz sie odzywa ,a raz mnie olewa :(

Polecane posty

Gość grbrgbrgbgrbrbg

Doszło do tego ,ze czasem jak napisze cos pierwsza ( mimo ,ze on zwykle pierwszy piesz do mnie)to nie odpisze cały dzien.. wczoraj napisał ze teskni , zwierzał mi sie .. a dzisiaj napisałam ok 17.40 i cisza :(

Gość grbrgbrgbgrbrbg
I nie jest to moj facet ... ale powiedzmy ,ze mnie podrywa, przespaliśmy sie 2 razy ze soba...ale czasem mam wrazenie ,ze mu zalezy na mnie , a czasem totalna olewka:(

Gość gretaa//
nic z tego nie bedzie ,jak chciał to sie znalazł jesli ma inne bardziej interesujace zajecia to co ma ci pisac i zajmowac Toba poprostu jestes fajna ale tylko wtedy kiedy on ma chec -

Gość grbrgbrgbgrbrbg
no właśnie :( smutne jest to ,ze dzisiaj np nie miał checi mi odpisać :( po co on mnie podrywał w ogóle? najdziwniejsze jest ,ze to sie nie psuje tak ,, nagle" ale on np pisze , zwierza mi sie ,pisze czułe słowka ,a potem nagle.. cisza

Gość no ciekawe
moze gra na emocjach... I ze skutkiem jak widac

Gość grbrgbrgbgrbrbg
nie wiem... ale czasem mam wrazenie ,ze mu na mnie zalezy ,a czasem :( mam wrazenie ,ze o mnie zapomina czasem :( smutne to jest

Gość grbrgbrgbgrbrbg
sorry zle zbudowałam zdanie bo z tego smutku juz nawet nie mysle o tym :(

Gość giorgasanda
kopnij go w d.... ,nie ma sensu się nim zadręczać. wyraznie widać że ma cie głęboko w d.... może ma kogoś a w tobie ma tylko pocieszycielkę. Pewnie masz super charakter,a nie jesteś idealną partnerką do związku.ładna jesteś??? Co może go odpychać? jak sądzisz?

Gość hulajduszpieklaniema
he he he kolejna naiwna:classic_cool: uważaj żebyś w ciąży nie była po tych 2 razach:classic_cool: