Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusiaaaaaa92

Seks z prawiczkiem

Polecane posty

Gość Martusiaaaaaa92

Mam 20 lat. Od niedawna spotykam mam 16-letniego chłopaka. Wyznał mi, że jest prawiczkiem i liczy na to, że go poprowadzę (znamy się od wielu lat i wie, że miałem przed nim paru facetów). Przyznam się, że nie mam pomysłu, jak to zrobić. Nigdy wcześniej nie byłam w łóżku stroną wiodącą. Macie jakieś pomysły? Chciałabym przede wszystkim, żeby on był z tego pierwszego razu zadowolony. Wiem, że dla facetów zabezpieczanie się jest stresujące, ale biorę pigułki, więc on się o to nie musi martwić. A poza tym, na co wg Was powinnam zwrócić uwagę?

Jakoś trudno od szesnastolatka wymagać by skończył studia, dobrze zarabiał, miał prawo jazdy i własny samochód. Robił biby we własnym domu i przy tym marnował czas na jakąś dwudziestkę, która trzęsie by wziąć do ręki rówieśnikowi. Strzel sobie z paltza i przemyśl to jeszcze raz. Bo to że ty w jego wieku dawałaś duupy na dyskotekach, nie znaczy że on nie spuści się nagle jak go zwyczajnie dotkniesz.

Gość karo.lina22
obciągnij mu i jednoczesnie włóż palec w dupcie, to takie rozprawiczenie zapamięta do końca życia hihihih

Gość newman kirk
ja takich miłych kolezanek w jego wieku nie miałem a ta jeszcze paru miala chociaż tylko dwudziecha

karo.lina22 i kto to pisze :O Przecież gołębie o tym gruchają, że jak sobie dłubiesz w nosie wygląda to tragikomicznie. :O :P

Gość newman kirk
Nowy Ciebie to trudno czasem zrozumieć, a nawet zawsze trudno:O

Gość karo.lina22
Nowy a co ci do tego gdzie sobie dłubię ? Prosiła o radę więc jej napisałam.

newman kirk, zupełnie się tym nie przejmuj, ważne by Ciebie zrozumieli :) 🖐️ karo.lina22, Twoje rady to można rozbijać o twój cellit. :O

Gość doswiadczony marek
koniecznie zabaw sie jego zwieraczem, bowiem meski G-spot znajduje sie wlasnie w pupie. to niesamowicie przyjemne