Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanaMama

wielorazowe pampersy

Polecane posty

Gość zainteresowanaMama

witajcie, słyszałyście może o pieluszkach które są takie sam jak pampersy ale wielorazowe? jakie macie doświadczenia i jak one się nazywają-te pieluszki, wiem ze są bardzo drogie Nie wiem czy to są te z seri eko-pampersy http://www.organicalulu.pl/ czy sa jeszcze jakies inne

Gość Gidj
Spadają z ta reklama

Gość d.z.iunia
Pampers z natury jest jednorazowy... Bo niby jak inaczej? Prać się go nie da. No chyba, że chodzi ci o materiałowe pieluchy wielorazowe, uszyte na krój pampersa.

Gość zainteresowanaMama
a te materiałowe szyte na krój pampersa przemakają w nocy czy trzymają jak pampers? Właściwie to sama nie wiem, słyszałam ze jak pampers ale wielokrotnego użytku ,myslałam ze wy sie spotkałyscie z takim czymść

Gość d.z.iunia
No trzymają, jeśli do środka włożysz odpowiedni wkład chłonny. Tylko potem trzeba to wszystko wyprać. Ale o wielorazowych pampersach nie słyszałam. Jak to niby ma działać?

Gość anne marie ....
tak mialam z tym stycznosc i powiem ze to jest okropnie nie higieniczne jak dla mnie po prost fuuu na sama mysl mam dreszcze, nie dosc ze smierdzi strasznie bo przeciez nie bedziesz tego pojedynczo prala tylko musisz pozbierac to jeszcze tyle z tym pier**lenia ze hej. prania pelno , wiem ze moze lepsze bo eko itd ale jednaj wole jednorazowe pampersy

Gość d.z.iunia
No bez przesady. Przecież nie Ty to pierzesz tylko pralka :D. Argument o praniu zawsze mnie śmieszy w czasach, kiedy każdy ma pralkę automatyczną!

Gość tu sie mylisz
sa ludzi ektorzy nieposiadaja pralki,np ja i co teraz powiesz?

Gość tu sie mylisz
nie posiadaja*