Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o normalne odpowiedzi

czy mozna miec owulacje podczas miesiączki?

Polecane posty

czy mozna miec dni plodne na tydzien przed miesiączką i kilka dni w trakcie? bo wlasnie wtedy mam najwieksze zainteresowanie plcią przeciwną i ochote na seks. zastanawiam się czy to o czyms swiadczy (teoretycznie przed okresem powinny byc dni nieplodne), ze moze mam inaczej i nie powinnam uprawiac seksu wtedy. (jak mam rzekome dni plodne to sluz mam b. gęsty czyli taki co rzekomo utrudnia plemnikom transport)

Gość a to Ty swoje dni
płodne określasz na podstawie popędu seksualnego? bez przesdy- nie jesteśmy zwierzętami

Gość alilika
zajscie w ciąze podczas miesiaczki jest bardzo malo prawdopodobne ale mo zliwe-tak wiec nie ma bezpiecznych dni -aci pierdoleni jebani huje co propaguja metody naturaln e niec spierdalja

Gość alilika
nie ufaj naturze -plemniki moga zyć w ciele kobiety nawet 7 dni, wszystkie metody naturalne o kant mozna rozbic-

Gość alilika
organizm kobiety moze sie rozregulowac przez podroz , chorob e, stres , odchudzanie , prace na zmiany , wstawanie w nocy do dzieci-nie mozna ufac naturze, skads sie przeciez bierze ta mas awielorodek niektore kilkanscioro dzieci mjaja-uznaj wszystkich oredownikow rozmnazania i propagatorow tych metod za gówno i skurwieli , za pierdolonych jebanych chujow , ktorzy powinni wsadzic se chuja w d dupe

Gość asdsdf
nie!!! kobieto gdzie ty byłaś gdy uczono o tym w szkole....?wpisz sobie w google o cyklu miesięcznym i się trochę poducz..

wlasnie w necie jedni mowią tak a drudzy tak. ponoc to kwestia indywidualna. ja mam np cykl o caly tydzien dluzszy i co?