Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemsama

do szpitala- 1 becik czy 2 ????

Polecane posty

Gość niewiemsama

mamy pomóżcie,zaczynam kompletować wyprawke i nie wiem czy jeden becik starczy, a jak dziecko sie zasika czy uleje?tylko ze 2 to juz spory wydatek...

Gość 1 starczy
ale jak chcesz bierz 10

Gość zonaKraka
Zdarza się że ulewa- podkładasz pod buzię/główkę pieluszkę i tylko pieluszkę zmieniasz, a przesikać też się może- mój jak się przesikał to w kocyku trzymałam. Jak tu któraś napisała, złośliwie ale prawdziwie, możesz i 10, ale zobacz najpierw czy dziecko w ogóle będzie chciało w rożku spać. Mój jak spróbował spania w kocyku to w rożku już nie chciał. Co do wydatków- na Allegro są już po kilkanaście złotych, nie musisz kupować koniecznie różowego misia na żółtej chumrce, są też proste i neutralne jak np. beżowa kratka.

Jak dobrze założysz pieluchę to nie ma prawa posikać ;) Prędzej ulać ale podłożysz pieluszkę Ja kupiłam za namową mamy i muszę powiedzieć że dla mnie to zbyteczny wydatek.

Gość jakas taka mama
my z rożka w ogóle nie korzystalismy

Gość niuu
tam gdzie rodziłam były rożki szpitalne.

Gość ojtam ojtam
spory wydatek?? śliczne rożki kupisz po 15zł - ja w szpitalu miałam 1 i wystarczył ale w domu miałam 2 i obydwa się przydały

Gość kasion
my mieliśmy szpitalne rożki. w domu mialam 1 i drugi do chrztu - obydwa wlasciwie w ogole nie uzywane...