Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona żona

Martwię się o swoje małżeństwo

Polecane posty

Gość Zmartwiona żona
Mnie nawet nie interesuje co i jak. tylko dla czego robił ze mnie idiotkę ? ja go nie zdradziłam!! Nie robiłam mu awantur czy miałam Bóg jakie wymagania. Po co chciał płodzić dziecko? Po co chciał być mężem? Tamta też ma wykształcenie, posadę i wygląd mógł związać się z tamtą a mnie nie ranić!

Gość Zmartwiona żona
Dowiedziałam się że ona tam pracuje własnie od trzech miesięcy i wylądowała jako jego zastępca dzięki jego staraniom aby to właśnie ona tam była. Już nie wiem sama co myśleć o tym ile to trwa tak naprawdę czy od kiedy ona tam jest czy dłużej. Ja też jestem wykształcona. Przecież nie musiał mi zawracać głowy małżeństwem, dzieckiem. Myślałam że jest zadowolony z tego co ma. Do tego nie umie nawet obronić się tylko przemyka jak szczur

Gość makaron.lubella
Przemyka bo nie wie jak się zachować. Wydalo się. I co teraz? Odejść od żony? Ciągnąć dalej ten romans? Straszne to i naprawdę Ci współczuję. Może weź córkę i wyjeźie na jakis czas by sobie wszystko przemysleć..zn zaplanować najbliższą przyszłość. Ile córcia ma lat?

Gość Zmartwiona żona
Ta kobieta nigdy bym nie powiedziała że ona i mój mąż!! Normalna ubrana służbowo z lekko umalowana. Sama ze mną rozmawiała, właściwie to ona podciągała rozmowę. Ja nawet nie wyobrażam sobie jak oni mogli mieć romans w pracy!!!Ta kobieta nawet na twarzy nie było widać wstydu, zaczerwienienia

Gość Zmartwiona żona
Mojej córce idzie 3 rok. Ja sama nie jestem już młoda i tym bardziej on. Żeby to była jakaś młoda dziewczyna!Ona będzie na oko w moim wieku nie wiem. Przecież ja też mam wykształcenie, jestem zadbana, dbam o dom o rodzinę.

Gość niektore kobiety ......
na prawdę nie mają wstydu :O współczuję :O

Gość makaron.lubella
To skąd wiesz, że mieli romans? Może spotykali się na kawkę czy lunch? I dopiero coś zaczeło kiełkować? Może to był początek i ona chciała Cie poznac?

Gość Zmartwiona żona
Pisałam wcześniej że znalazłam sms na jego komórce z numeru 555 dokładnie te liczny były w środku. Na początku powiedziałam sobie ktoś pomylił się bo niby kiedy miałby mnie zdradzić? Dopiero jak zobaczyłam jej wizytówkę i ten sam numer 555 to mnie ścisnęło. Nigdy bym nie powiedziała, że tak to będzie....

wiesz tu pewnie nie chodzi o Ciebie. Możesz się starać, być dobrą żoną , kochanką, ale facetowi odbije i chce spróbować czegoś innego... :O mimo wszystko ja bym poważnie z nim porozmawiała , a najlepiej z nią !! żeby dowiedziec się jak było na prawdę , co ich łączy itd. powiedz, ze on juz powiedział Ci jak było, a teraz chcesz znać jej wersję !

Gość informatyk___
życie :)

Gość makaron.lubella
"Dziękuje za uroczy prezent" Misia "Czy nasze spotkania nie mogą być codziennością?" Hmmmm.... Dla Ciebie to "Aż tyle" , dla mnie "Tylko tyle". Mógl być to sam początek flirtu, bez seksu. Pytanie czy ten seks planowali. Porozmawiaj z nią. Po rozmowie możesz skopać jej tyłek - masz moje pozwolenie! :) To taki żarcik - byś choć przez chwilkę się uśmiechneła.. Przytulam..

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
jesteś głuuupia - wybacz, ale tak jakoś to odbieram - po pierwsze jakim cudem tobie jest wstyd za jego zdradę?? Nic godności i pewności siebie nie masz?? Po drugie dlaczego zadzialałac tak gwaltownie - odkryłas się i on teraz żeby chronić swoją zdradziecka dupe będzie sie krył a ty nic juz sie nie dowiesz. Ja bym zrobila tak: wynajęła detektywa co by świni odpowiednia ilośc fotek zrobił (trzeba miec na rozprawie mocne dowody jak gnoja chcesz załatwić), zadbałabym o siebie bo dałaś z siebie zrobić kure domową nie wychylająca nosa z chaty - korzystałabym z jego kasy (fitness, fryzjer, nowe ciuchy), powinnaś poszukać pracy, stać się bardziej atrakcyjna dla siebie ( w jego oczach też byś zyskała - nie wiedziałby skąd ta zmiana, pewnie inaczej by cie postrzegał, widziałby ze zaczynasz stawać na naogi, że sobie radzisz, że w sumie fajna laska z ciebie jeszcze jest) i na koniec, jak gnida niczego by się nie spodziewał, wniosłabym pozew z orzeczeniem o winie i załącznikiem w postaci fotek - wydarłabym gnojowi tyle alimentów ile sie da, kopnełanbym w zad i czekała ąz kopnie go ta jego dziffka. Oczywiście jak by juz tak się stało (zazwyczaj tak własnie jest) u mnie nie miałby szans na powrót - no ale teraz to już po ptakach a i tak to pewnie prowo

Gość Zmartwiona żona
Na razie muszę psychicznie nabrać mocy. Nie chce iść tam i zrobić awantury i nie chce wyjść na idiotkę, choć już i tak nią jestem. Na razie mój kochany, złoty mąż wrócił do domu i siedzi w salonie. Gdybym nie dziecko to bym nawet nie zauważyła, że jest w domu. Przenika jak szczur!

Przenika jak szczur bo ma coś na sumieniu. Gdyby tak nie było stanął by przed Tobą i powiedział prosto w oczy. Porozmawiaj z nim, bo inaczej mimo, iz nic między nimi nie było teraz może się zrodzić !!! pojdzie się jej wyżalić i nieszczęście murowane :O:O dzialaj!!

Gość Zmartwiona żona
Dziękuje wam za rady! kończę. Zrobiłam mu awanturę bo coś we mnie pękło i nie mogłam tak spokojnie żyć. Na razie to on się boi. Zobaczymy co będzie, śpi w salonie ja w sypialni.

Gość kto_mi_doradzi??
trzymam kciuki, aby jakoś się ułożyło... pamiętaj - emocje to zły doradca !!!!