Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyniczny Odludek

pozbawienie praw rodzicielskich ojca dziecka

Polecane posty

Gość ja też bym chciala
syn odkąd skończył 2 latka to ojca nie widział. nie zna go i nie pamięta. Nie wie jak wygląda. wogóle o niego nie pytał. Syn nie wiedział,ze walczę w sądzie o alimenty dla niego,nie wiedział,że sąd odebrał jego ojcu prawa rodzicielskie,nie wiedział o Bozym swiecie--ze tak powiem. po co dziecku miałam mówić takie informacje? Syn absolutnie o niczym nie wie. jedynie miał stycznośc ze sprawą jak dostalismy wezwanie na przesłuchanie do tego ośrodka diagnostyczno-konsultacyjnego na zbadanie więzi jaką ma z ojcem. Ale syn miał wtedy 4 lataka i niczego dziś już nie pamięta. Tak więc: nie mówiłam i nie mówię mu o sprawach,które są dla dorosłych. Niech jak najdłuzej będzie beztroskim dzieckiem. jakbys miała jakieś pytania to podam maila,mozesz napisać ;) Na pocztę zagladam codziennie,także slużę radą o ile będę potrafiła pomóc;) iskierka2@onet.com.pl

Gość Cyniczny Odludek
dziękuję Ci bardzo :)

Gość ja też bym chciała
spoko;) ;) Pa🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość madzia1171
mam pytanie jak moge zabrac prawa rodzicielskie mam synka 1 i 8miesiec z jego ojcem nie jestem i nie ma zadnego kontaktu z dzieckiem on pochodzi z romskiej rodziny i nie chce miec z synem zadnych kontaktow co mam robic pomocy

Przede wszystkim trzeba wykaząc np. brak kontaktu z dzieckiem przez min, 3 miesiace, brak płatności za alimenty. Ja sie tyle naczytałam w necie że takie sprawy trwają latami- a u mnie to była jedna jedyna rozprawa- koszt 40 zł , w zasadzie jedyne rzeczy o które mnie pytano to: - czy podtrzymuje to co napisałam w pozwie - czy płaci alimenty - kiedy widział się z dzieckiem ostatni raz. Pozostałe pytania padały wyłacznie do niego i sędzina go maglowała troszeczkę. Nie bójcie się wystepowac do sądu- bo jęsli za Wami stoja prawdziwe argumenty - to sad stanie po Waszej stronie.