Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lachariel

Dziwna sytuacja pomocy

Polecane posty

Gość Lachariel

Sprawa wygląda tak. Mojej szwagierce spodobał się pewien meżczyzna, ale bała sie pierwsza rozpocząc znajomość, więc ja zapytałam go o nr dla niej i zaczeli pisac ze sobą. A ten facet napisal mi wiadomość, że on chciał się ze mna tak naprawde spotkać, ze chce sie do mnie zbliżyć (ale uwaga on wie, ze ja jestem mężatką i mam dziecko!!) Powiedzial mi też, ze nie chce się z nia spotkać i nie chce tego robić na siłę;/ Gdy go spotykam czasami prawi mi dwuznaczne komplementy ciągle gapi się na mnie;/ ja go uswiadomilam, że nic z tego bo mam męża. Szwagierka nie dawala za wygraną, za wszelką cenę chciala się z nim spotkać i on co najdziwniejsze w tym teraz zaprasza ja do siebie...Powiedzieć jej prawde?

Gość ja bym powiedziala ze
prosil Cie o numer Twojej przyjaciolki, ktora ma narzeczonego mozliwe ze jak powiesz ze on tak naprawde do Ciebvie chcial sie zblizyc sprawisz ze szwagierka Cie znienawidzi ;)

Gość Lachariel
ja bym powiedziala ze prosil Cie o numer Twojej przyjaciolki, ktora ma narzeczonego to sie wyda że kłamstwo:( Wiem poprostu ona mnie znienawidzi na dodatek może powie mężowi;/ to po cholere on to robi teraz?

Gość Lachariel
Napisał mi że chce sie zblizyc, ale wie że ja sie boje i że to jest nierealne;/ mowił, że mu gorąco na mój widok;/ Pytal mnie tez co ma zrobic, żeby jej nie urazić. Wieć mu doradziłam żeby jej powiedział, że nie szuka narazie nikogo i on jej takiego sms właśnie wysłał;/ ale szwagierce to nie wystarczyło

no to wymysl cos innego - ze wiesz z pewnego zrodla ze temu gosciowi ie przeszkadzaja zonate kobiety, nie musisz jej tlumaczyc przeciez wszytskiego ostrzez ja poprostu, zeby z kolei pozniej nie bylo i tak na Ciebie ze "okazal sie dupkiem i to wszytsko przez Ciebie bo wzielas jego nr" ;)

hehe mezate kobiety :P

Gość Lachariel
Mówiłam jej żeby uważała na niego i że wiem, że to podrywacz;/ ale one nie reaguje. A on tu pisze z nią a do mnie mówi rzeczy, że lepiej nie wiedzieć

Gość Lachariel
I dzisiaj sie umówili a pare dni temu bajerował mnie;/

Gość no to jak juz wie
to sobie odpusc, gdyby co powiesz jej ze ja ostrzegalas przed nim, wiec mozesz bez obaw nadal z nim pisac ;) a oni razem niech sie bawia w co chca, sa dorosli :P

Gość .,mnywcsiuxn.
Stanowczo facetowi mówisz, że nie jesteś nim zainteresowana i tyle. A jego ewentualne zainteresowanie szwagierką, czt też brak---to nie Twoja sprawa, niech sobie sami to załatwią między sobą.

Gość JaRA:)
Ty laska jestes o nego zazdrosna!

Gość chwilowaobserwatorkakinia27
A mi sie wydaje, jak to juz porzednia Pani skomentowala- Ty jestes o goscia zazdrosna. Po cholere bawisz sie w te gierki ? Mialas za zadanie wziac od koscia numer dka szwagierki i tyle. Po co sie bawisz w pisanie do niego i wyslucgiwanie jego gadania jak mu cieplo itd. Masz swojego meza to sie nim zajmij bo ja na jego miejscu bym z Toba zrobila porzadek jakbym sie dowiedziala o calej tej akcji. dalas numer szwagierce, powiedzialas ze to podrywacz i czesc. Po cholere sie angazujesz ? Podoba Ci sie jego zainteresowanie Twoja osoba a sama sie prezed soba tlumaczysz. Daj sobie kobieto spokoj i sie zajmij mezem, bo skonczysz jak szwagierka,ze bedziesz sama i bedziesz sie narzucac kazdemu facetowi napotaknemu na drodze. Po co z nim utrzymujesz kontakt ? A szwagierka jak sie dowie ze sie mieszasz to tak odwroci kota ogonem ze bedziesz sie gesto przed mezem i rodzinka tlumaczyc. Takie moje zdanie.

Gość Jozef i na
Toz on najnormalniej w swiecie probuje z nia krecic by miec dostep do Ciebie. Przykro mi.

a tak wogole gdyby on nie był zainteresowany Twoja szwagierka to by sie z nia nie spotykał no bo niby jaki facet na siłe sie bedzie spotykał z kims kto mu nie pasuje

Józef na. wątpie :P

Gość Jozef i na
to sobie watp, Twoja sprawa, ale wytlumacz po jaka inna cholere facet umawia sie z dziewczyna ktora jest niezainteresowany, wiedzac przy tym, ze dzieki temu bedzie w towarzystwie osoby, ktora zainteresowany jest?

Gość Lachariel
Ja do niego nie pisze unikam go , ale czasami sie spotkamy nie da się uniknać. Jeszcze sie nie spotkali, on cały czas się wykręcał żeby nie spotkać się z nią sam na sam. Zapraszał nas obie razem na herbatę nawet ale ja powiedzialam, że nie ide;/a teraz zaprosił ją do siębie tak mi powiedziała

Gość Jozef i na
a cha !

Gość Lachariel
Ona chyba coś podejrzewa, ale nie daje sobie tego uświadomić, dalej w to brnie...jak mam sie w to nie angażować jak ona cały czas mi nawija o nim;/a ja wiem coś czego ona nie wie...a jak on sam jej powie to ona mnie i tak znienawidzi;/

Gość Lachariel
Co ten facet wyprawia ja musze cos z tym zrobić bo oszaleje. A ona w skowronkach cała bo się może spotkają. Jeszcze nie dokońca wiadomo bo powiedział jej, że się postara...i już tak drugi raz robi z nia co chce

Gość Jozef i na
To powiedz jej prawde, lepiej zebys Ty jej to powiedziala niz on.

Gość Lachariel
On mnie prosił, żebym nikomu o tym nie mówiła i że on sam też jej tego nie powie...;/

Gość Jozef i na
To czego chcesz? Szwagierka jest dorosla, ostrzeglas ja wiec daj sobie spokoj. Niech robi jak uwaza.

Gość Lachariel
Wiem, tylko lubię ją bardzo i nie chcę żeby cierpiała poprostu

Gość Jozef i na
Nic tu nie zrobisz, jesli naprawde ten czlowiek sie jej podoba to kazda Twoja proba przekonania jej zeby sobie go odpuscila zostanie zle odebrana i tylko pogorszy wasze stosunki. Daj jej sie samej przekonac. Ty tylko poprosilas o numer telefony na tym koniec Twojej misji.

Gość Lachariel
a jak go znowu spotkam?;/