Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peace loff ekstazi

Dlaczego w ludziach jest tyle negatywnych emocji

Polecane posty

Gość peace loff ekstazi

i nienawisci do.innych ludzi z roznych powodow (wygladu, zasobnosci portfela, powodzenia w zyciu)???????

Gość Tak to ja :)
NIE ZNAM TAKICH. PISZSZ O SOBIE ?

Gość mgr inż Ryszard Nawłocki
bowiem ludzie nie liżą siusiaków zbyt często. Ciamkanie owo pozwala się pozbyć negatywnych emocji.

Gość każdy normalny człowiek ma
w sobie zarówno pozytywne jak i negatywne emocje. Jak komuś w życiu nie wychodzi, rozstał się z współmałżonkiem, nie ma pracy, ma chore dziecko to co ma się cieszyć? Jestem z wawy na co dzień raczej pozytywna, ale jak przebywam w dużych grupowiskach ludzi i obserwuję ich zaraz mi się pieprzy dobry nastrój. Choćby w centrum: EMO na każdym kroku, śmierdzący menele i alkoholicy, hipsterzy, modne laski z tępą japą, spedaleni faceci, obrzydliwe grubasy... po prostu kiedy na to wszystko patrzę i co gorsza słucham ich, robi mi się niedobrze.

Gość każdy normalny człowiek ma
po prostu robi mi się niedobrze i co mam udawać, że ich wszystkich lubię szczególnie tych obleśnych, śmierdzących EMO grubasówi i że kocham cały świat?

Gość ludzie którzy cały czas się
tylko uśmiechają i są pełni pozytywnych emocji to: -idiotki, idioci -sztuczni ludzie najczęściej w TV, radio, którzy muszą udawać, że są mili, image "słodkiej/słodkiego" np. Cichopek -ludzie nie mający kontaktu z realnym światem