Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbi38

za stary na bycie ojcem?

Polecane posty

Nie przesadzaj facet.Mezczyzna im starszy tym barziej dojrzalszy , ma wiecej cierpliwosci, wyrozumialosci, opanowania, nie jest tak niecierpliwy i rozdrazniony jak mlodziak.Wedlug mnie to niezbedne wymogi na super ojca.Zazwyczaj ojcowie ktorzy mają "wiecej" lat niz przecietny ojciec są lepszymi rodzicami,bardziej opanowanymi i mają lepsze relacje z wlasnymi dziecmi niz jak niejden 30-latek

Gość gelianna
to bedzie dziecko chciane i planowan e-a nie jak nakazuja kaplani i poitycy -jak najwiecej dzeci w jak najwiekszej biedzie na jak najmniejszym metrazu-madry jeste ze tak to planujesz

Gość tsssssfce33
teraz może jeszcze nie jest taki stary ale jak będzie miał dziecko w wieku np 44 lat to ono urosnie , nie ? gdy np chłopak będzie miał 12 lat to sorry ale nikt mi nie wmówi że ojciec będzie z nim brykał po boisku i grał w kosza to już dziadek siwy i chory a to że sławni i bogacze milionerzy mają tak dzieci to nie znaczy że zwykły czlowiek tez tak może tylko krzywdzi dziecko wg mnie to moja subiektywna opinia i już zauważ że prawdopodobnie nie dożyjesz jak dziecko skończy studia to takie spełnianie swojej zachcianki żeby mieć dziecko i nie chodzi o to że będzie siwy , bo siwieć i łysieć można już w wieku 25 lat ale chodzi o to że będzie już stary i niesprawny

Gość gelianna
co ty pierdolisz -facet po 50 tce wg ciebiie to dziad?a silvio B.-byly premier wloch-ma 76 lat a wyglad i kondycje gora 60 latka -bunga bungaa se urządza-sa czupli 60 latkowie i 20 letni spaslacy

Gość peepeerroniii
A mój znajomy skończył w tym roku 50 lat i zostanie "młodym tatą". Ma partnerkę 34 letnią i są bardzo szczęśliwi.Nawet jakby żył tylko do siedemdziesiątki to zabezpieczy dzieci,którym zostanie też mama,bo jest sporo młodsza.Nie trzeba tek pesymistycznie patrzeć w przyszłość.Dzieci z poprzedniego małżeństwa są już dorosłe i ukończyły studia.

tsssssfce33 " nachrzaniłeś juz takie glupoty w ostatnim wpisie az nie dalo sie go obojetnie pominąc Co do twojej wypowiedzi powyzej, żalosne i karygodne jest to ze macet mający 20..,lub 30... kilka lat tasakiem zmasakrowuje wlasne dzieci lub zakatowuje je na smierc co coraz czesciej o tym slyszymy i czytamy,, a nie to ze facet 40-50 l. chce zapewnic godne i wspaniale dziecintwo pelne milosci wlasnemu dziecku bez zadnych rozgrywających sie scen jak z horroru w 4 scianach ,i to nie incydent ale regularny koszmar trwający wiele lat,to jest dopiero żalosne i przykre.

odnioslam sie do wypowiedzi "tsssssfce33 " ktora zostala ponownie usunieta ,bo doprawdy usuniete dwie powyzsze odpowiedzi to oszczerstwo i kpina Gimgowno niech na samosie sobie takie kretynskie komentarze wrzuca,tam jets dla nich dzial

tsssssfce33 " i poraz kolejny prosisz sie o usuwanie twoich wpisów,jawnie łamiesz regulamin wiec pózniej sie nie dziw ze moderacja reaguje, za brzydki charakter pisma nie ma usuwanych wpisów, a to co robisz to na wlasne zyczenie jestes outowany

Gość tsssssfce33
w sumie jak kobiety nikt nie chce to zawsze kazdy stary dziadek ją będzie chciał bo dla dziadka już sam wiek jest zaletą i nobilitacją zyciową

Gość Oooo!! Widzę,ze to topic
dla mnie;) Otóz powiem wam moim drodzy,ze jestem z facetem 53 letnim i staramy sie o wspólne dzieciątko. Ja mam 1 dziecko z 1 małżenstwa,teraz chcemy mieć wspólne. ja jeszcze jestem młoda,mam 33 lata

Gość kijuhygtfr
ja mam 34 moj facet 66...mamy 5-cio letniego syna.jedno w sam razna drugie juz bysmy sie nie zdecydowali z wiadomych wzgledow..

Gość tsssssfce33
taki dziadek jak zrobi dzieciaka młodszej 30 to pare latce to dla niego jak zdobycie mont everest , myśli że mu to ujmie lat a taka stara panna sie cieszy że spełniła swoj obowiązek macierzyński

Gość pindziula 34
mój facet ma 66 lat i staramy się o dzidzię jesteśmy z tego dumni Zdzisław mówi rodzinie że codziennie staramy się o dzidzie

Gość 09899099
im starszytym lepiej ja tez tak sądze

Gość Norbi38
dziekuje wszytskim za szczere odpowiedzi :) bardzo podniosły mnie na duchu, dziecko bedzie bardzo chciane i bardzo planowane z czekajacym na niego domem, ustatkowanymi rodzicami ktorzy beda mogli poswiecic mu tyle czasu ile bedzie potzrebowało bez zalowania ze czegos tam w zyciu nie zrobilismy w zyciu zawodowym...

Gość palladda
norbi jestes madry ze tak to planujesz-bo KK popiera wielodzietnosc nawet w skrajnej biedzie i nie warto go sluchac