Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexiflexi

mam pyt. dotyczące podziekowan

Polecane posty

chodzi o to ze... moja mama nie zyje i zdecydowalam ze podziekowania beda od razu po blogoslawienstwie chcielismy dac na podziekowanie wiklinowe kosze ladnie zapakowane i wskodku beda jakies lepsze czekoladki, alkohol pytanie brzmi: czy wypada takie cos dac pytanie dwa: co tam do srodka mozna jeszcze wlozyc?

Gość sssssswwwwwwwwwwww
bardzo fajny prezent. mozesz tam wozyc Wasze wspolne zdjecie ladnie oprawione, jakies owoce

Możecie tam dać jeszcze kawę, herbatę, owoce, czekoladę, jakieś ciastka (typu rafaello, delicje itp.) , możecie tam też dać kwiatka w doniczce ;)

Gość worek kartofli
a kto to będzie jadł

Gość straooonika
a nie lepiej zafundować jaką wycieczkę

Gość straooonika
a dla ojca to może coś innego,jakaś zorganizowana wycieczka,na pewno jest coś o czym marzy ,musisz tylko dobrze go wypytać

nie wiem czy to dobry pomysł, wszystko bylo by inaczej kiedy oboje rodzice zyli bo wtedy na 100 zarezerwowalabym jakis weekend w gorach albo cos, cos czuje ze sie rozkleje na maksa na tym moim slubie, w szczegolnosci na blogoslawienstwie i podziekowaniach, dlatego chce to za jednym zamachem zrobic

Gość straooonika
zrób na błogosławieństwie tylko wręcz ,no nie wiem co ci podpowioedzieć bo nie wiem co lubi twój ojciec,

szczerze?? to ja tez nie wiem co on lubi, nie mieszkam z nim od 18 roku zycia i jakos nigdy nie bylismy blisko ze soba od kiedy ma nową babe pojebaną jak smok