Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianek_prawik

Potrzebuje porady bardzo pilne

Polecane posty

Gość Marianek_prawik

mam 25 lat i jakoś do tej pory sie zdarzyło, że nie byłem z żadną kobietką, jestem przeciętnym facetem w sumie pod każdym wzgledem no i tak sobie pomyślałem co tu mogę zrobić aby zwiększyć swoje szanse u jakiejś dziewczyny postanowiłem wydać swoje oszczędności 10 tyś i co moge za to kupić jak myślicie samochód np. zwiększy moje szans ena podbój ?

Gość mibawa
etam daj spokój lepiej pochodz po jakis miejscach zamiast siedzieć na forum

jesteś idiotą jeśli jesteś przekonany z e samochód pomoże ci znaleźć kobietę. znajdziesz co najwyżej tak zwaną blacharę z SSI

wykąp się wypachnij , grzebien w tylną kieszeń by pokazać , że dbasz o wygląd weż z 50 zł i do mak donalda zaproś jaką bezmyślnie stojącą przed w/w restauracją na kokleta zaproś bądż na cały zestaw

Gość cccccc097
lepiej idz na jakas impreze jesli mieszkasz w duzym miescie to chyba sa knajpy imprezy.

Gość Marianek_prawik
nie chodze raczej na imprezy chodziłem wcześniej ale mi sie znudziło pozatym nigdy nie udalo mi sie kogoś poznać co najwyżej zatańczyć i pogadać z kimś, ostatnio jak byłem na imprezie to tańczyłem z jakąś dziewczyną to mi powiedziała, że ma dwójke dzieci i szuka dla nich tatusia :(

i nie chciałeś mieć gotowca? rodzina już skompletowana Niewiasta doświadczona , ominąl by Cię trud bezsennych nocy drących się bachorów i szbanu na ruchanie zara po porodzie. bierz chętną bo się zaonanizujesz

Gość Marianek_prawik
wole mieć swoje dzieci, a nie zyjeś :P

Gość TajemniczyCZ
Siemanko to że podwyższysz swoje ego kupując nową brykę mało Ci pomoże , na samochód to Ty możesz naciągnąć jakaś blacharkę ale nie ładną , inteligentną dziewczynę. Moja rada , wychodź więcej z domu , poznawaj nowych ludzi a nóż poznasz tą jedyną , siedzenie na forum i pytanie ludzi jak to rozwiązać mało Ci pomoże , jest wiele kobiet które za pewne zainteresujesz. :) POZDR

Gość Marianek_prawik
no nie wiem, ale chyba jeżdzenie na randki autobusem będzie też jakoś dziwnie odbierane przez kobiety ? wkońcu mam 25 lat i auto by sie przydało tylko co ja kupie za 10 tyś przecierz wiadomo, że nie jakaś super bryke tylko będzie to pewnie stary grat.

jak będziesz miał intelekt na miejscu, poczucie humoru zaciekawisz sobą Niewiastę madrą to bedzie git, samochod moze dac wygode gdy np. kwadrat przez starych czy młodsze rodzeństwo zajęty byleby dziur w dachu nie miał bo jesień się dzdzysta zbliża

Gość Marianek_prawik
nie no myśle że za 10 tyś coś sie znajdzie lepszego niż z dziurami w dachu :P

Gość Marianek_prawik
lize sobie co wieczor swojego malego gimbusa, moje ciało sie stało bardzo elastyczne ! jak ktos chce to potrafi polecaam !