Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baszarteg ;)

podeszlo do mnie dwuch z deka leciwych gentel-menuf

Polecane posty

Gość baszarteg ;)

podeszlo do mnie dwuch z deka leciwych gentel-menuf i dyszonc mi nemal w kark zagaili gromkim glosem do "siebie"mniej wiencej tak-( Nie znam pesonalióf owych dżentel-menuf tag wiendz poslósze się dialogiem wymyslonymi przez siebie dla oddania dócha sytułacji Lorenz- Ty, Olka miała wolnom hawire... Wiktor-noo ii...? Lorenz-Staaary dymalem jom pszez 4h na fszelkie moszliwe sposoby... Wiktor-gadasz... Lorenz-serio! prółem jom jak sfeter z wluczki Wiktor -aha Lorenz-asz fibak spóchl mi jak kabaczek po deszczu Wiktor-no bo ruhac tysz czeba umiec Lorenz-no ba Jako narrator swiadeg wpleciąny (na 2-gim planie) w akcjem dzieła nie znam jadnakowosz wszystkich szczegułf ,co rodzi wiele pytań...skaond w bardziej nisz srednim pokoleniu taka hóć..? takie ros-pasanie? taki głut poklasku u funfli i osóp pozstronyh? co myslicie ?:)

Gość baszarteg ;)
a mosze to The Jelow Ola The Strikes Back ? o jezu a byłem taki grzeczny...:(

Gość baszarteg ;)
sam żadko shodzilem ponizej 8 h ,mam dobrom genetyke i dłóg tlenowy mi nie straszny ale szeby zaras tak siem hwalic...

Gość prof. rehabilitowany
Ze względu na błędy ortograficzne nie da się tego absolutnie czytać.

Gość Lorenz
no ba...;)

Gość baszarteg ;)
Wczoraj oglondałem "The Guard"z Brendanem Gleesonem jako Sierżantem Gerry Boyle ,film prafdziwa perełka (gluwny bochater kojazyl mi siem z Mareczkiem ale mimo tej nidogodnosci oglondadź siem dało) piszem o tym dlatego rze i niemlody sierzant Dżery ostro dokazywał ,mosze ludziom w smódze cienia ,soki szypciej krozom ? vide "Lorenz" :)