Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra vipa z małego miasta

tekst roku "ja padlam ze smiechu"

Polecane posty

moj brat jest burmistrzem małego miasteczka,a jego laska,uwaza się,za vipankę:)hehe buhhahaha bo padne,napisała mi smsa ,nudze sie co robisz?(bo moj brat , a jej kochaś::)wyjechał w sprawach słuzbowych jak to burmistrz),a ja do niej odpisuje::-przyjedz na basen do nas,jest fajnie(bo byłam z kolezankami i kolegami i bylo wesolo),a bylismy na basenie otwratym miejskim,a ona odpisuje"-nie chce mi sie,bo basen jest taki mało vipowski" beka...buahahahaha ubaw na amen,a my na basenie miejskim pilismy szampana i dla nas kurde było vipowsko,no ale laska super vipa:) burmistrza malej viochy musi sie kapac w basenach zamknietych dla bogatych ,gdzie nie ma ludzi "biednych" hehe idiotka?:)

basen jak basen, to nie jest k...spa dla mega vipow jak burmistrz ma\ego miasta,ale jak ona siebie nazwala vipka to jeblam,dla mnie moj brachol,to zwykły chłop ze wsi,a nie vip hehehe

ona sie nudziła i myslala,ze ja ze znajomymi zaprosimy do spa w kołobrzegu czy co,ale my kurwa biedni jestesmy wiec mamy tylko na wstep na basen miejski,ktory owszem smierdzi chlorem,ale chlorem tez ktos chyba tutaj jest,kto sie uwaza z pipke vipke ludzie w doopach wam sie poprzewracało!!1zwykli ludzie jebia za 1500 ,chodza na basen dla ubogich ,musza ogladac ubogich i jedyne co ich trzyma przy zyciu to jaranie trawki,bo po trawce nawet my ubodzy czujemy sie jakbysmy opalali sie na jamajce ,a nie na basenie miejskich,ale bogaci nie maja wyborazni wiec musza miec kasiore heheh

Gość no i...????
jaki moral z tego wynika?

Gość o nie moge, matgko
Hahahahaha siostro swojego brata, gratluje wyobrazni:D zapraszam do grona zjaomych!! Przybij piatala za podejscie do zycia ;)

ja w sumie lubie brata,ale nie jeste k...rwa zadnym vipem,poza tym jesli nawet cos osiagnac to mimo wszystko ciezka praca,zdeterminowaniem,checia,zapałem ,optymizmem,pomysłowami,kreatywnoscia,a nie kurwa sypianiem z innym vipem NIECH WSZYSCY POJMA TO,ZE PRZEBYWANIE W TOWARZYSTWIE VIPA NIE ZROBI Z CIEBIE VIPA,A JEDYNIE JEGO OSOBISTA DZIWKE... nie rozumiem ludzi czytajacych pamietniki znanych osob i podniecajacych sie tym,czy nawet vive ,pudelka,co mnie obchodzi jakas idiotka doda,ludzie sami cos robcie madrego w swoim zyciu,albo sami osiagajcie slawe,pieniadze,bogactwo cokolwiek chcecie,a nie czyims kosztem...i te wszystkie laski mojego brata ,chcace byc takie jak on..myslace,ze gdy sie z nim przespia...to sie tak stanie

wniosek z tego taki,ze laski vipow z biednych domow pochodzace,wyzej nosza sie niz same te "vipy" ,wiocha wychodzi po prostu ,a ona nie lubi ogladac biednych ludzi,nie lubi gdy biedbne chłopaki ja zaczepiaja,uwielbia byc adorowana przez bogatych brzydali z wypchanym portfelem,a na basenie miejskich ich nie ma to jasne:)hehehe vniosek,,,";przejebane jest zycie vipa..hehe

Gość kulka_26
Tak z ciekawości - jak wnieśliście szampana na miejski basen???

Gość wnieśliśmy drzwiami
:classic_cool:

ruski, a jaki mzslaes na innz nas nie stac

Gość kulka_26
no tak, to wszystko jasne;)

Gość kafe prodiż deluxe
A co myślałaś że musieli wchodzić oknem, albo wnieśli we krwi :classic_cool: