Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspertkamuzyczny121

Wesele z muzyką rockową! Stop dla disco polo!

Polecane posty

Gość gość
Dlatego nigdy nie będę miała wesela! Brzydzę się polskimi weselami, gdzie do dobrej zabawy wystarczy kupa żarcia, wódka i disco polo. Popieram pomysł autorki, ale tak jak pisałam, jednak zrezygnowałabym z wesela, bo wesele które dla mnie byłoby spełnieniem marzeń, pewnie nie spodobałoby się rodzinie. Marzy mi się tylko marsz weselny pięknie zagrany na gitarze elektrycznej przy wejściu do Kościoła... Co ja gadam, przecież nie mam nawet chłopaka.

Gość gość
Jestem ciekawa takich innowacyjnych wesel. W takim wypadku w rolę wchodzi tylko dj, mogę osobiście podpowiedzieć agencję Playdjs, myślę, ze wszystko można dogadać i ułożyć odpowiednia playlistę, poza tym dj/wodzirej będzie umiał odpowiednio poprowadzić wesele.

Gość gość
Zarówno muzyka rockowa jak i disco polo odpadają, bardziej polecała bym skontaktowac sie z jakims sprawdzonym DJ np. Maciejem Wilkanowskim i niech on dobierze muzykę, to zdecydowanie lepsze wyjście.

Gość gość
Rock na wesele ? p****ało cię

Gość gość
Byłam na takich weselach i bardzo mieszane towarzystwo dobrze się bawiło do zespołów typu Piersi, Perfect, Lady Pank, Ira... To stare dobrze znane przeboje i wujkowie po 50tce je lubią. Teraz wesele bez disco polo nikogo nie dziwi.

Gość GOŚTEK
Dnia 19.08.2013 o 23:34, Ząbi napisał:

Do rock'n'roll Popieram, najlepiej jakby zrobić wesele bez alkoholu, bez muzyki, bez jedzenia i bez gości, wtedy byłoby fajnie. Na weselu bez alkoholu był mój znajomy i wyglądało to mniej więcej tak, jak jakaś dyskoteka w szkole, gdzie każdy się chował z jakimś trunkiem, polewanie pod stołami itp., tragedia!!! A co do tych "wiejskich ludzi" to tym właśnie autorka pokazała jaka jest mądra, tolerancyjna, obyta i nie wiejska!

To jej wesele, a nie twoje. Więc g@wno Ci do tego, jak chce je przeprowadzić, a ty już byś leciał(a) nakazywać, że ma być wóda i disco polo. Żenada. A to ostatnie zdanie to jakieś kompleksy wiejskie?