olenka007 0 Napisano Sierpień 15, 2012 Witam. Mam 18 lat i pewnie problem. Mam zaburzenia miesiaczkowe. Otóż dostalam okres trwal tydzien byl obfity przez 5 dni. Nastepny okres dostalam dopiero po 8 miesiacach. Taka sytuacja powtorzyla sie 2 razy. Kolejne miesiaczki przychodzily nieregularnie bo co 2-3 miesiace. Teraz nie mam okresu od 13 maja. Bylam juz u ginekologa, czekam na wyniki badan. Dodam ze nigdy nie zazywalam tabletek antykoncepcyjnych jedynie prezerwatywy. Czesto rowniez z chlopakiem uprawialismy stosunki przerywane. Wiele razy robilam testy zawsze wychodzila jedna kreska. Wspolzyje od 9 miesiecy. Poltora tygodnia temu gdy uprawialismy seks moj partner doszedl we mnie. Chcialabym sie dowiedziec czy jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ? Czy jestem plodna przez ten caly czas kiedy nie mam okresu ? Dodamze moj chlopak chodzi na silownie w zwiazku z czym faszeruje sie roznymi odzywkami po ktorych plodnosc w znacznym stopniu maleje. Prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelina7821 Napisano Sierpień 15, 2012 Nie wiem czy mogłas byc plodna czy nie ale skoro doszedl w tobie to jest taka możliwosc ze moglas zajsc w ciaze. podobno tydzien po zaplodnieniu test wykrywa ciaze ale nie wiem czy to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka007 0 Napisano Sierpień 15, 2012 Test jest wiarygodny 2 tyg po stosunku. Czy jest jeszcze ktos kto moglby mi udzielic odpowiedzi na moje pytania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka007 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Odpowie ktos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abecedeefghaijotka Napisano Sierpień 16, 2012 Trudno powiedzieć. Miesiączka występuje jakieś średnio 14 dni po owulacji więc wszystko zależy od tego czy miałaś owulację w tym czasie. Tu za bardzo nie mozna nic powiedzieć jak poradzić ci test po 2 tygodniach. Z drugiej strony sam fakt wystąpienia owulacji nawet w terminie tego stosunku nie musi od razu oznaczać ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie w tobie spuścił Napisano Sierpień 16, 2012 to pewnie zaciążyłaś jesteś idiotka, masz 18 lat i pozwalasz na sex bez zabezpieczenia i na kończenie w środku, w takim wypadku nie dziw się, że niebawem zostaniesz matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka007 0 Napisano Sierpień 16, 2012 No tak ale moj prtner faszeruje sie tymi odzywkami na silownie po ktorych plodnosc (tak mi powiedzial) wynosi 1% .. do tego brak moich miesiaczek, zaburzenia .. w ciaze chyba nie jest tak latwo zajsc w takiej styuacji .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hubba bubba Napisano Sierpień 16, 2012 strasznie jesteś lekkomyślna, że pozwalasz sobie na seks bez zabezpieczenia - zwłaszcza jeśli masz nieregularne cykle i zero pewności kiedy masz dni płodne i niepłodne. zapamiętaj sobie jedno - za każdym razem, kiedy współżyjesz jest mniejsza lub większa szansa, że zajdziesz w ciążę. nie ma 100% pewnych środków antykoncepcyjnych, a co dopiero kiedy współżyjesz bez żadnego zabezpieczenia. a co do tych syfów, które bierze twój chłopak, to też nie ma żadnej reguły - u jednych mogą obniżyć płodność, a u innych nie, więc absolutnie nie traktujcie tego jako środka antykoncepcyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka007 0 Napisano Sierpień 20, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach