Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość less

Nie mogę powiedzieć o tym rodzicom są zacofani, twierdzą, że to jest choroba. Co jest oczywistą bzdurą. Jestem normalną dziewczyną, idę na studia, dobrze się uczę, potrafię gotować, śpiewać, grać na gitarze, chodzę do Kościoła, modlę się. Tyle, że obok jest zawsze moja dziewczyna, którą bardzo kocham. Zwyczajny człowiek, a Wy co o tym sądzicie? Mówię "lesbijka" a wasza reakcja? Jak dzisiejsze społeczeństwo na to reaguje? A teraz do matek się zwracam, Twoja córka mówi Ci, że jest lesbijką. Co robisz?

Gość damianooo
homoseksualizm mozna leczyc. Jest to choroba, zaburzenie popedu seksualnego

Gość damianooo
zreszta nie wiem jaki jest sens informowania innych o tym, normalni ludzie zazwyczaj nie chwala sie swoimi preferencjami seksualnymi

Też jestem lesbijką. Wie tylko moja siostra i dziewczyna. I tak jest dobrze, nie zależy mi na rodzinie. Nie ciągnie mnie do tego, żeby się ujawnić. Bo co komu do tego z kim śpię? Trzymaj się i nie słuchaj tych idiotów mówiących, że coś z Tobą nie tak. :) 🌼

Gość stojacy rycerz.
wszystko ok,tylko po co sie modlisz jak nie zyjesz zgodnie z wiara?

To bedzie ci ciezko jak sie rodzice dowiedza co bedzie chryja ale powodzenia ci zycze ja nie jestem homoseksualista ale nie widze tu nic nie normalnego :)

Gość less
Nie sądzę, że jest coś ze mną nie tak. A w Boga wierzę i do Kościoła chodzę i będę chodziła, bo mam taką potrzebe. A w Piśmie Świętym nigdzie nie pisze "Kobieto, nie wolno Ci kochać drugiej kobiety" choć rozumiem, że Kościół jest przeciwny to i tak wierzę, że Bóg mnie nie potępi. Ja przecież daję szczęście drugiej Kobiecie.

Gość gvfc
Też jestem lesbijką. ;) Planuję w najbliższym czasie podzielić się z rodzicami "dobrą nowiną", ale to niełatwe. Jeśli masz wierzących rodziców, to niestety argumentem "przeciw" będzie pewnie dla nich to, że wg Kościoła związek dwóch kobiet jest grzeszny.

Gość jesteś chora
znajdź pedzia i zamień się z nim orientacją

Gość fffffffffffffffhgg
co my sądzimy? ludzie uwazają zebyscie nie wychodzili z domóm, nie mowili o sobie. Pozwalają wam zyc ale nie chcą was znac i was widziec , jesli np w pracy ktos sie dowie to pewnie nic sie nei stanie ale po cichu bedą mowic na ciebie : lesba, zboczona, dewiantka. Tolerancja tak , akceptacja nie 🖐️

Gość less
Dziwne są odpowiedzi niektórych jestem kobietą i mam mózg kobiety. Ubieram sukienki, maluję się, chcę ładnie wyglądać.-podobać się mojej kobiecie. Zostawmy Kościół, to moja indywidualna sprawa i nikt mi nie przegada że nie mam wstępu do Kościoła. Drzwi są zawsze otwarte a na nich nie wisi kartka "Lesbijką wstęp wzbroniony" więc chodzę i czuję się dobrze. Chodzi o tolerancje i akceptacje. Czy to tak boli? Tak kuję w oczy? Czy naprawdę jesteśmy tak zacofanym społeczeństwem? To nie jest dziwne, ludzie to jest normalne. Za co mam przepraszać? Za to, że taka jestem? To nie jest mój wymysł... Tak jest zmienić tego nie idzie, zmienić tego nie chcę.

Gość less
Wyprowadzam się z domu idę na studia, rodzicom nie powiem, chyba że się sami dowiedzą w co wątpię. Wyprowadzam się bardzo daleko. Nie mam tam żadnych znajomych, żadnej rodziny nikt mnie nie zna. Ułożę sobie życie z moją Ukochaną. A rodzice będą myśleli, że mam cholernego pecha, że nie mam faceta. A ja sobie będę żyła szczęśliwa:)

Gość jesteś chora
to ty jesteś zacofana i tępa. masz męską orientację (z męskiego mózgu) więc nie masz w 100% kobiecego mózgu. twój mózg może być 99% kobiecy a 1% jest z męską orientacją. przez ten 1% mózgu, tej męskiej części z orientacją męską pociągają ciebie kobiety. czy to nie jest dla ciebie zbyt skomplikowane do zrozumienia ciemnogrodzianko ?

Ilu naukowców czy pseudonaukowców tyle teorii. Generalnie przyjmuje się że istnieją dwa rodzaje homoseksualizmu - wrodzony i nabyty. Rozumiem że u tych z nabytym mózg się zmienia w ciągu życia? A jak zdaniem naszego eksperta do tego zjawiska dochodzi?

Gość less
Posłuchaj tego, może trochę Ci się rozjaśni w głowie, bo jak widzę piszesz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Nie śmiem winić za to swoich rodziców. Bo byłabym podła myśląc i pisząc, że to ich wina. Ale stworzę Ci pewien obraz. Ojciec-alkoholik, brat-alkoholik oboje już niepijący, Ale alkoholizm to choroba, nie można powiedzieć nie jestem już alkoholikiem, nie piję od 2lat. Alkoholikiem jeśli się było, to już się jest do końca swoich dni nieważne ile lat się nie pije. Matka-stosunkowo rzadko się widujemy ze względu na jej pracę. Siostra-ma mnie gdzieś ma swoją rodzinę i widzi mnie tylko jak coś potrzebuje ode mnie. Ale zawsze pokazywała mi, że jest silną kobietą przy niej nie bałam sie niczego. Mimo wszystko gdzieś w moim życiu brakowało kobiety, Matki, bardziej opiekuńczej siostry. Nie było tego w moim domu. Ten niedobór wydaje mi się, że miał duży wpływ na to, że chciałam się przytulać do kobiet już od najmłodszych lat. Nie mówię, że moja Kobieta zastępuję mi matkę, czy siostrę. Jest moją Kobietą jesteśmy w związku. Kochamy się. To jest najważniejsze.

Gość jesteś chora
za bardzo nie wiadomo

Gość jesteś chora
nie ważne jaka jest twoja rodzina. kobieta ma 100% kobiecy a lesbijka 99% kobiecy i 1% męski (trochę to uprościłem). ten 1% twojego mózgu to męska orientacja z męskiego mózgu. to jest przyczyna twojego homoseksualizmu

Gość less
hah hah ahaaaa Żaden facet nie zrozumie Cię tak jak potrafi zrozumieć druga Kobieta. Ale na pstryknięcie palcem nie zostanie się lesbijką;) A spróbować zawsze można z kobietą fajne doświadczenie. Polecam!

Gość jesteś chora
na pstryknięcie palcem 100% mózg kobiety nie zmieni się w częściowo męski z męską orientacją ;)

Gość less
Posłuchaj, z tego jak Ty sie wypowiadasz to ja widzę, że jesteś cholernie uprzedzony do homoseksualistów. Przeczytasz byle gówno i jakby tam napisali że homo to ludzie urodzeni przez smoka, to byś tak bezmyślnie powtarzał, bo wszystko co złe to my. Wyluzuj. Zrozum, Kobiety wolą Kobiety ( nie wszystkie, ale większość)

Gość jesteś chora
less jesteś psychicznie chora. twój mózg składa się jednak z 20% mózgu kobiety, 1% mózgu mężczyzny (tylko kawałem z orientacją męską), a 79% mózgu odpowiedzialną za racjonalne myślenie zjadły mole ;) podważysz badania na tomografie komputerowym ?

Gość less
Jakbym miała 1% mózgu mężczyzny to za te idiotyzmy tutaj wypisywane z Twojej strony spotykając Cię na ulicy zajebałabym Ci z bańki a potem zasadziła kopa w Twojej durne jak Ty jaja. Ale że mój mózg należy do mnie i telepatycznie nie wymieniam swojego 1% mózgu z jakimś obleśnym facetem, to po prostu spotykając Ciebie zrobiłoby mi się Ciebie żal. To udowadnia że mój mózg Baranie jest w 100% mój. A mój oznacza, że jestem Kobietą i należy do Kobiety, bo teoria 1% została wymyślona przez faceta, który posiada tylko 1% mózgu.

Gość nie przejmuj sie opiniami
najwazniejsze zebys byla dobrym czlowiekiem i oddawala sie innej osobie z miloscia i zaufaniem. Lepiej zebys byla uczuciwa lesbijka niz zaklamana pizda ktora bzyka sie za kase, lub zdradza meza. Jak dla mnie dopoki jestes dobra osoba mozesz byc kim chcesz, moglabys byc moja przyjaciolka i nic mi do tego ze jestes innej orientacji. To w naszym kraju tak sie utarlo traktowac heteroseksualizm za wyznacznik normy, prawda jest taka ze sa 3 formy seksualnosci ludzkiej i to jest norma, a kto jest zacofany i tepy niech sie dalej kisi we wlasnym sosie, nie mam zadnych watpliwosci ze jestes wartosciowa osoba

Gość jesteś chora
heteroseksualizm jest normą i to jest oczywiste dla ludzi myślących do których nie zaliczają się jak widać homoseksualiści. lesbijka MA CZĘŚĆ MÓZGU MĘŻCZYZNY I WYKAZAŁY TO BADANIA REZONANSEM MAGNETYCZNYM. homoseksualizm to zaburzenie neurologiczno-chormonalne. czy zaburzenie może być normą ?

jesteś chora - Ty weź może zamiast czytać artykuły z onetu czy innych gówien. Zainteresuj się badaniami - na początku może Kleinem i kontinuum seksualnym.

Gość jesteś chora
homoseksualizm - uszkodzenie części mózgu. jak to może być normą ?

Gość jesteś chora
Kleinem i kontinuum seksualnym. - to są teorie a ja przytaczam wyniki badań rezonansem magnetycznym

Gość less
No w końcu! Dziękuję Ci;) Mam wielu znajomych, którzy o Nas wiedzą i ten fakt im w ogóle nie przeszkadza. Bo akceptują to. I nie widzą, żadnej zmiany we mnie. Koleżanki wiedzą, że mam jedną tą Ukochaną i to, że przytuliłabym którąś koleżankę gdyby tego potrzebowała, bo powiedzmy miałaby dolinę byłoby i dla mnie i dla tej dziewczyny zupełnie normalne, bez podtekstów. Bo jestem sobą. Mam ustalone wartości, którymi się kieruję. Jesteś moją nadzieją na to, że ten świat jest odrobinę chociaż normalny. Dziękuję.

Gość jesteś chora
BADANIA NA REZONANSIE MAGNETYCZNYM udowadniają że homoseksualizm powstaje gdy kobieta ma część mózgu męskiego z męsk ą orientacją seksualną. przypuszczalnie to uszkodzenie mózgu powstaje przez wpływ zaburzonych hormonów

Gość less
"Fakty są Ci obce jakbyś mieszkał na księżycu i chciał mówić coś o Polsce" tak śpiewa Eldo w swojej piosence pt.: Granice. Odnosi się to w tej chwili do Ciebie. Piszesz coś o czym nie masz pojęcia tylko brednie wyczytane w necie i co z tego kto to potwierdza. Ja z tym żyję. I żaden instytut nie wmówi mi, że mam 1%mózgu mężczyzny, bo badania to jedno, a życie to drugie. Naucz się nie wtrącać w sprawy, których po prostu nie rozumiesz.