Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość zostaw to
to jest choroba. przyjmij do wiadomości wynik badań rezonansem magnetycznym robionym w 2009. choroba jest chorobą - nie ważne czy nerek czy mózgu

Gość ziutasss
trzymaj sie Ale zyjemy w cywilizacji chrzescijanskiej

To przeczytaj raport z tych badań, profesora, a nie artykuł jakiegoś pisarczyka. Wiele kobiet ma częściowo męski mózg, wiele mężczyzn częściowo kobiecy i nie mam to nic wspólnegoz orientacją seksualną tylko z przebiegiem ciązy!

Gość zostaw to
etycznie będzie leczyć chorych

Gość less
Ty interesujesz się muzyką ja interesuję sie homoseksualizmem w Polsce. Będę pisała to na co mam ochotę a tylko moje szczere intencje sprawiają, że piszę dlaczego to robię. Nie masz racji. Wychodzi na to, że po co podnieść papierek z ziemi jak za chwilę kilkunastu idiotów wyrzuci worki śmieci do lasu. Sama nic nie zdziałam. Ale my nie jesteśmy sami. I będzie coraz więcej takich postów jak ten. Zobaczysz. Jak się nie dołączę, to będę tym co koło papierka przejdzie obojętnie. A ja je będę podnosić, do końca swoich dni, bo żyję zgodnie ze swoją naturą i swoimi racjami.

Gość zostaw to
teoretka - debilko w 2009 roku w sztokholmie naukowcy przeprowadzili najdokładniejsze badania jak do tej pory. wszystkie teorie lobbystów i profesorów którzy są zboczeńcami walą się i sypią. homoseksualizm jest chorobą neurologiczno-hormonalną

Gość gvfcd
Jestem lesbijką, jakiś czas temu miałam robioną tomografię części mózgu i jakoś nie oznajmiono mi, że jestem chora na homoseksualizm. :D

Gość zostaw to
teoretyczka zaraz powie że transseksualizm też jest normalny :D

Nie będę gadać z debilem bo nie umiem się zniżyć do takiego poziomu. A nawet gdyby mi się udało to i tak zostałabym pobita, w końcu masz doświadczenie w tej materii:)

Gość less
Uczepiliście się tego chrześcijaństwa. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem we mnie. Mam przepraszać za to, że jestem lesbijką i doradźcie do jakiego lekarza mam się udać? Proszę Was nie ośmieszajcie się. Geje i lesbijki istnieją i większość z Nas nikomu nie zawadza. Nikogo z Was nie krzywdzi. I po co te spory. Nie można tego zaakceptować.

Gość zostaw to
ten spor nigdy nie bedzie rozstrzygniety definitywnie.- będzie :D wszystkie badania z 21 wieku wskazują że homoseksualizm jest chorobą. lobby teoretyków zboczeńców jest bezradne w konfrontacji z badaniami

Gość ziutasss
trzymaj sie W tej czesci swiata wszyscy zyjemy w cywilizacji chrzescijanskiej, co najwyzej mozesz mowic o zyciu wg innych zasad, ale wtedy zaliczasz sie do mniejszosci i musisz akceptowac zwyczaje wiekszosci

Gość zostaw to
nie będę akceptował obrzydliwych zboczeń i kłamstwa o zboczeniach

Gość less
gvfcd- ja też miałam robioną tomografię głowy i żaden lekarz nie powiedział mi że jestem chora na homoseksualizm i tabletek też nie dostałam. Twierdzicie pewnie teraz, że u złych lekarzy byłyśmy, co nie?:D

Gość ziutasss
less Nie masz za co przepraszac ani sie tlumaczyc, bo przecietnego czlowieka niewiele to interesuje z kim sypiasz. To ty na sile szukasz akceptacji i nie potrafisz uszanowac cudzego swiatopogladu.

Gość less
Prosta piłka, akceptujecie, czy rzucacie kamieniami?

Gość zostaw to
less nie byłaś u żadnych lekarzy oszustko :D

Gość zostaw to
nie akceptujemy i nie tolerujemy. zakazujemy szerzenia zboczeń i kłamstwa na ich temat a w przyszłości zapobiegamy i leczymy

Gość less
Byłam, miałam kamicę nerkową, silne napady bólu lekarze myśleli, że mam epilepsję, zbadali głowę tomografem w Poznaniu jeśli chcesz wiedzieć. Okazało się, że nic mi nie jest.

Gość zostaw to
przejdź się do psychiatry żeby ci coś przypisał na brak logicznego myślenia, urojene badania mózgu rezonansem magnetycznym i twoje zboczenie (coś żeby twoja męska część mózgu zamieniła się w kobiecą)

Gość less
Jeśli odwrocimy rolę? Jeśli będę Tobą no to nie akceptuję, a kiedyś jeszcze jak myślałam, że to jest okres homofilii i że zaraz mi to przejdzie to też to akceptowałam. W tym okresie moja przyjaciółka od piaskownicy powiedziała mi że jest lesbijką i że od 2lat ma dziewczynę-również to zaakceptowałam "myśląc: ja? Nigdy nie byłabym z laską" Dziękuję.

Gość zostaw to
w przyszłości zamierzamy leczyć homoseksualizm. badania nas do tego zbliżają

widze ze na wlasne zyczenie starasz sie aby ta dyskusja zamienila sie niewybredne rzucanie epitetatmi a nie wymiane argumentow. jesli sprawia to ze czujesz sie lepiej to w porzadku, ale wiedz ze taka technika nigdzie nie dojdziesz jesli masz na mysli zmiane prawna albo zmaine perceprcji spolecznej.

Gość less
Zboczenie? To co powiesz o pedofilach? Mężczyznach zdradzających swoje żony, kobietach zdradzających na kazdym kroku swoich mężów. Od 2lat mam Kobietę sypiam tylko z nią, wcześniej nie spałam z żadnym mężczyzną ani z żadną kobietą. wiem że Ciebie to nie obchodzi. Ale ja po prostu nie jestem zboczona. Jeśli to, że kocham i opiekuję się drugim człowiekiem jest zboczeniem, to ja nie wiem gdzie my żyjemy w Europie czy w Afryce?

Jeśli odwrocimy rolę? Jeśli będę Tobą no to nie akceptuję, a kiedyś jeszcze jak myślałam, że to jest okres homofilii i że zaraz mi to przejdzie to też to akceptowałam. W tym okresie moja przyjaciółka od piaskownicy powiedziała mi że jest lesbijką i że od 2lat ma dziewczynę-również to zaakceptowałam "myśląc: ja? Nigdy nie byłabym z laską" ' nie o to chodzilo. mialam na mysli czy ty akceptujesz odmienne poglady czy rzucasz kamieniem.

Gość trzymaj sie!
W Afryce tez kochaja i opiekuja sie drugim czlowiekiem ;)