Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avenger

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość avenger

Poznaliśmy się na czacie. Mieliśmy się spotkać ale do spotkania nie doszło z jej winy. Ona dużo nakłamała o sobie i pewnie dlatego nie chciała sie spotkać. Później ostatni raz zapytałem czy się spotka to mnie spławiła. Olałem ją. Po jakimś czasie wysłała mi zaproszenie na fb i udawała całkiem inną osobę. W ogóle udawała że nie było nic wcześniej że gdzieś tam się poznaliśmy. No nic. Trochę gadaliśmy i nawet mieliśmy się już spotkać ale coś tam coś tam. Nieważne. Rozmawialiśmy dalej i w końcu zaproponowałem spotkanie, ale ona powiedziała że jutro jest jakieś święto i to dużo dla niej znaczy itd. Nie napisała nic żebyśmy się spotkali w innym terminie czy w ogóle że może kiedy indziej. Zakończyłem rozmowę i teraz się zastanawiam co robić?

Gość avenger
Nie wiem teraz czy ona chce się tylko dowartościować tym że znowu z nią chce się spotkać. Czy po prostu coś sobie przemyślała. Z doświadczenia wiem że jak dziewczyna chciała by się spotkać to by zaproponowała jakiś inny termin. W ogóle byśmy się jakąś dogadali. A ona nic. Jak myślicie czy dać jej jeszcze jedną szanse czy sobie odpuścić ?

Gość Hieronima9332
olac ją ona wgl nie ma szacunku do ciebie to jakies glupie gowno

Gość LadySky
Moze jest niesmiala i rozmowa poprzez internet jest dla niej latwiejsza niz realne spotkanie. Oczywiscie nie chce jej bronic, bo fakt ze klamala mowiac o sobie nie swiadczy o niej zbyt dobrze.

Gość avenger
Nie wiem nie wiem, nie miała szacunku do mnie wtedy kiedy poznaliśmy się na gg, ja wtedy jeszcze nie wiedziałem za bardzo jak rozmawiać z nią. Ona dała mi wyjebiste zdjęcie. Później na facebooku okazało się że już nie jest taka ładna. Ale odkąd piszemy na fb jest miła. Już tak nie pogrywa jak wcześniej.

Ona nie chce się z tobą spotkać tylko ew. chce popisać, jak jej się nudzi. Co ci tak zależy, żeby się spotkać? Lubisz się płaszczyć przed dziewczyną, która ma cie w dupie? :O

Gość az taki zdesperowany
jestes?>

Gość wstydzę się pod nickiem
moja diagnoza: laska jest ładna i pusta a ty jesteś zdesperowany i napalony wnioski wyciągnij sam