Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusisko38

Pierwszy raz od tyłu

Polecane posty

Gość Gangbang Miszczu
Masz 38 lat i jeszcze nikt nigdy porządnie nie zerżnął cię w dupsko ? To jakaś patologia !!!

Gość Gangbang Miszczu
To moje rady na pierwszy raz: 1. solidne smarowanie żelem (nie żadnymi oliwkami, margarynami czy innymi olejami z pierwszego tłoczenia) ;) 2. pozycja, to raczej od długości zależy bo od grubości to jedynie odczuwanie bólu (będzie albo nie), 3. najpierw mu obciągnij albo zaproponuj klasyczny stosunek waginalny bo jak się podnieci pierwszym analem to wytrysk będzie znacznie bardziej obfity niż zwykle i będzie Ci ciekło przez kilka godzin. Jeżeli wytrysk nie będzie obfity, to wszystko się wchłonie przez kał :P

Gość ewusisko38
Tak,używamy żelu dureksa bo mam problem z suchością pochwy. Dzięki za radę jesli mówisz,że nie pogoni mnie natychmiast.

Gość ewusisko38
Miszczu ;0 jaka patologia.Nie dawałm na prawo i lewo

Gość kasiasiaisa2598989
no i już wszystko jasne a ja zrobiłam to dla chłopaka no i nie było tak źle,żel i niech wkłada powoli:)powodzenia

Gość Gangbang Miszczu
tandetny podszyw z patologią, myślałem, że nie muszę tłumaczyć ;)

Gość milllllaaaa999
aha a na pierwszy raz radze pozycje NA ŁYŻECZKE. od tyłu i klasycznie moze boleć. najprzyjemniej jest na łyżeczkę. mozna wtedy odczuwac nawet przyjemnosc- serio :)

Gość milvaser
dla mnie analny to srednia przyjemnosc, niby fajnie, ale bez fajerwerkow

Gość Gangbang Miszczu
Rób jak mówie a nie będziesz zawiedziona. Ja tak praktykuję od wielu lat. I nigdy nie narzekałem. Ani mój partner również.

Gość klkkkkkkkkkkkkkk
ja bym sobie dała od tyłu pod warunkiem, że najpierw jemu włożyłabym szklankę w d....ę i zobaczyła jaką mu to sprawia przyjmność- dziwię, że kobiety tak dają facetom poniżać.............

Gość ewusisko38
Kiedyś miałam opory przed oralem, również bez przyjemności z"konieczności" Jednak teraz po czasie lubie possac jego fujare. Nie wiem co bedzie z analem , dam pierwszy raz, będzie wielki ból czy dyskomfort to odmówię następnym razem.On robił wiele dla mnie,nawet tak przyziemne jak wybaczeni skasowania samochdu wiec jak raz skasuje mi tyłek to chyb nie umrę.

Gość ewusisko38
Ty ale on nie ma penisa jak szklanka! Jakie poniżanie, to mój partner od wielu lat.

Gość ewusisko38
a zresztą czasami lubię być poniżona... co w tym złego ?

Gość ewusisko38
Znów podszyw z tym poniżaniem... żenada!

Gość klkkkkkkkkkkkkkk
dla mnie wtedy jest super-gdy oboje czerpiemy przyjemność, w szpitalu widziałam takie ochotnice co przyjechały do zszywana odb...u -śmiech na sali

Gość ewusisko38
Zszywania ? Przestań on ma normalnego penisa.

Gość dżonykondon
niech wyjmie przed końcem a ty dokończ obciąganiem przecierz to twoja kupa to nic strasznego

Gość ewusisko38
W sumie to masz rację. Sama się nad tym ostatnio na serio zastanawiałam.

ewusisko38 ja bym proponowała abyście zrobili to w gumce.Dojdzie w środku ale w gumke:) Ja lubie zaczynać od pozycji klasycznej.Nóżki w górę i jazda :) Przy tym pieść łechtaczke aby się rozluźnić.Jeśli zrobicie to bez gumki i dojdzie w środku to masz jak w banku, że przez najbliższe kilka godzin będzie bolał Cię brzuch i co chwilę będziesz biegać do toalety aby wypierdzieć tą sperme.Ogolnie nie zawsze jest tak,że wyciąga się "kupe" hehe jak to ktoś napisał.Odradzałabym na początek pozycje na pieska.pozdrawiam:)

Gość Walercia36
Witajcie, widzę, że tu pojawiło się dużo problemów i rad, tutaj wszystko na ten temat a nawet dużo więcej: http://tnijurl.com/ef12d46fdd6b/ bardzo interesujące

Gość Walercia36
A teraz wybaczcie, kredens czeka, bo zbliża się skład z piaskiem, a ma dużo wagonów, więc chwile to przytrzymywanie potrwa.

Gość gfshsgh
A kurwa o czym ? O napadzie na dyliżans ? :-o

Gość ewusisko38
mom dupsko jak dylizans to możliwe

Gość co za bezsens
Ja bardzo lubię analnie, pierwszy raz był w pozycji klasycznej, teraz robimy najczęściej na pieska, tzn na oparciu od wersalki. Lewatywy przed nie ma, żelu też nie używamy, sama natura i jest miło.

Gość Anal jest super,
Anal jest super, ja wolę niż normalny bo wiećej się czuje . Pod warunkiem robienia z głową , nigdy na sucho, nigfdy bez rozgrzewki i nigdy nie zaczyna się od anala. Ja ponieważ mem mega fontannny to do anal podhcodze dopiero po 3 czy 4 fontannie, po zrobieniu loda i ostrym seksie normalnym. Dopiero wtedy czlowiek jest na odpowiiednim luzie, i oczywiście durex 2 w 1 tylko . Nie robiłam lewatywy nigdy, bo z fizjonomii człowieka każdy wie ze ostatni odcinek odbytu jest pusty i zapelnia sie tyllko jak sie robi kupe, wiec nic tam nie moze byc . Ogolnie doznania są nieporownywalne do tradycyjnego seksu

Gość Anal jest super,
Spadam, bo kredesns zaczyna drżeć, co oznacza, że zbliża sie pociąg. Musze go przytrzymać.

Gość ewusisko38
Daremne podszywanie ! Próbowałam wczoraj.,szczera rozmowa ze ma być z gumka i dużo zelu.Niestety jakąś bariera psychiczna i spielam się jak wszedł tylko do połowy.Bólu nie było ale jakiś stres spowodować ze się odsunelam i koniec : (

Gość gfhgujl;gdasd
Spróbuj spontanicznie (ale ostrożne oczywiście) w trakcie stosunku, np. w pozycji na jeźdźca zmienić dziurkę. Najpierw delikatnie dwa palce potem członek. Jeśli będziesz mocno podniecona i rozluźniona powinno się udać.

Gość gfhgujl;gdasd
Spróbuj także zacząć od delikatnego podwójnego wypełnienia tzn członek klasycznie w pochwie i dwa jego palce w tylnej dziurce. Jeśli poczujesz, że sprawia Ci to przyjemność (zwykle sprawia ;) ) bariera powinna paść błyskawicznie.