Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_arek

książki nt nerwicy

Polecane posty

Witam, mam do sprzedania książki o tematyce psychologicznej, lista poniżej. Książki zostały zakupione przeze mnie na przestrzeni ostatnich 4-erech lat, są w stanie bardzo dobrym, przeczytane jeden raz. Cena jest do uzgodnienia, zainteresowane osoby proszę o podanie tytułu. Książki można zobaczyć osobiście lub zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia. Marshall J. Cook "Oswoić lęk" Karen Horney "Neurotyczna osobowość naszych czasów" Linda Wasmer Smith "Psychika i ciało" Jacek Kondrad Olszewski "O zaradności obezwładnionych lękiem" Joseph Murphy "Pokonaj lęk i obawy" Martin E.Seligman "Optymizmu można się nauczyć" Jerzy W. Aleksandrowicz "Psychoterapia-poradnik dla pacjentów" Janusz Krzyżowski "Stany lękowe" Aneta Łasik "Poznaj swój głos" Dorota Zawadzka "I Ty możesz mieć super dziecko" Richard Carlson Kristine Carlson "Nie zadręczaj się drobiazgami w miłości" Tommy Hellsten "Odwaga poddania się" Rhonda Byrne "Sekret" Kazimiera Sokołowska "Jak pokonałam depresję i nerwicę" Lee Jampolsky "Leczenie uzależnionej osobowości" Wiktor Osiatyński "Alkoholizm i grzech i choroba i" Anna Polender "Pojedynek z nerwicą" Wojciech Kruczyński "Wirus Samotności" Tommy Hellsten "Wsparcie dla dorosłych dzieci alkoholików, hipopotam w pokoju stołowym" Andrea M.Hesse "Drogi wyjścia z depresji i lęku" Kazimiera Sokołowska "Pokonaj cienie przeszłości" John Bradshaw "Powrót do swego wewnętrznego domu" Anthony De Mello "Przebudzenie" Mirosław Słowikowski "Powiedz Stop apatii, depresji, chandrze, nerwicom, stresowi" Anna Klasen "Mój lęk mój koszmar" Dr Barbara De Angelis "Sekrety kobiet" Harville Hendrix, Helen Hunt "Miłość, która uzdrawia" Dr David Servan-Shreiber "Zdrowiej!Pokonaj lęk, strach i depresję" Aneta Łastik "Wewnętrzne dziecko" Joseph Murphy "Potęga podświadomości"

Gość No to nie dostała
To trzymaj te ksiazki,beda Ci w zyciu jeszcze nie raz potrzebne

Gość gość
Witam serdecznie, Bardz chętnie kupię Odwage poddania się T. Hellstena, czy jets jeszcze na sprzedaż? Leszek 609066707

Gość Gosc-Ada.
ja nie kupię ale czytałam wiele pozytywnych opini na temat tych książek więc polecam i pozdrawiam

Gość Krzysiek sz
Chętnie odkupię niektóre książki. Zgadajmy się mailowo.

Gość gość
Dzien dobry interesuje mnie ksiazka pt . Drogi wyjscia z depresji i leku. Andrea M. Hesse wyd. Wam Krakow czy jest mozliwosc wyslania poczta za pobraniem . Bede bardzo wdzieczna . Wysocka