Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicka nie musze miec

NIE ROZUMIEM LUDZI ktorzy kupuja sobie samochod pod katem statusu spolecznego

Polecane posty

np. ktos dostal prace w zachodniej korporacji, (ale takiej, gdzie nie daja sluzbowego auta, bo np. pracuje sie glownie w biurze a nie trzeba jezdzic po klientach) , pracuje w nowoczesnym biurowcu wiec to nagle wstyd jezdzic 13 letnim Fordem Fiesta i trzeba wziac co najmniej nowego Focusa na kredyt

Gość bchugcuw
A ja rozumiem. Prawnicy muszą jeździć dobrymi samochodami.

Gość hgjgdhjdgh
a ja rozumiem i uwazam to za oczywistosc, zarabia, stać to niech kupuje, czy za gotowke czy na kredty bo wie ze pracuje i splaci jak najbardziej, co wy macie za dziwne poglady na temat aut

Gość jobek9
jak się zostanie proboszczem to też trzeba mieć super auto

Gość huisteka
to glupie snoby-ja pare lat temu czytalam ze I. Kamprad-zalozyciel Ikei - najbogatszy europejczyk jezdzi 17 letnim autem(volvo jesli pamietam) ,kupuje na promocjach i przecenach i mieszka w szeregowym domu a nie wypasionej rezydencji z bajerami jak dorobkiewicze w biakych skarpetkach , co maja zlote sracze, lurki i klamki, On jest mądry człowiek z klasą-bo nie epatuje kasą

a dlaczego niby ma byc wstyd zeby ktos jezdzil 13 letnim Fiesta, ? co w tym zlego, jesli auto wciaz sprawne

Gość huisteka
kurki znaczy się

Nie poszłabym do prawnika czy lekarza który jeździ gruchotem.

Dlaczego wiele osob do pracy ubiera eleganckie koszule i spodnie, zamiast dresy za 20zl i trampki za 20? Zreszta, jak kogos stac i ma ochote to co Wam do tego? Wy za to nie placicie.

Już widzę jakby na mnie patrzyli, poważna pani prawnik jeżdżąca rzęchem :D Przyznajcie się, macie niskie stanowiska, marne prace i dlatego tego nie rozumiecie. Zresztą ktoś, kto ma pieniądze i może sobie pozwolić na lepszy samochód kupi go sobie. Zazdrośnicy.

Gość huisteka
sa milionerzy i milarderzy co maja zwykle niewypasion ebryki wiec nie oceniajcie po brykach po mozecie mylnie ocenic stan finansowy, ksiaze z bajki co jezdzi prostym autkiem moz e byc biznesmenem lub synem biznesmena

no wlasnie a tyle osob kupuje drogie duze samochody zeby sie lansowac albo zeby nie byc gorszym od innych, co sie lansuja a wiec wychodzi na to samo :D:D:D::D:D:D:D :P

Gość zeby was.....
a coz to jest autko? ma ochote to kupuje jedzcie do USA i zobaczcie jakimi autkami jezdzi mlodziez skoro pracuje to splaca kazdy z nas ma dobre auto i co mam sie tego wstydzic? zycie nasze jest krotkie wiec rozpieszczajmy sie i nie zazdoscmy znajomym,sasiadom lepszych rzeczy trzeba sobie ulatwiac to zycie wlasnie takimi gadzetami nikt nam nie dal pieniedzy na ich zakup,pracujemy i cieszymy sie z tego co mamy,to nam sprawia frajde i tyle w temacie no coa,lubie miec ladne,porzadne rzeczy nie tylko na sobie czy w kuchni,ale w ogole lubimy otaczac sie nimi,czy to przestepstwo? cha cha cha zawisc ludzka nie zna granic,

do kolegi/kolezanki wyzej wg mnie takie podejscie jest troche [plytkie zycie jest ciezkie, trzeba byc zapobiegliwym, a nie "rozpieszczac sie" dobrymi samochodami, zwlaszcza w mlodym wieku mlodzi ludzie powinni wiedziec, ze sa w zyciu wazniejsze wartosci niz marka i rocznik samochodu, ktorym sie poruszasz nawet po studiach nie rozumiem dazenia do posiadania dobrych samochodow samochod to rzecz bardzo drugorzedna tak samo zawiezie Cie do pracy 6 kilometrow nowe BMW jak i 13 letnia Fiesta