Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajjajajajajajjaajajjaja

Prosze o rade ...

Polecane posty

BYlismy razem rok , w grudniu się rozstalismy w zgodzie oczywiscie . Znamy sie baaaaardzo długo , wiem o nim wiele. Problem w tym ze przestalismy utrzymywac ze soba kontakt, on nie zlozyl mi nawet zyczen na urodziny , poprostu moze i nawet drzemie w nas gdzies nienawisc . Dzisiaj spotykajac go w kosciele zaczelam zastanawiac sie czy musi tak byc, moze porozmawiac z nim , jednak bylismy ze soba jkais kawalek czasu, spalismy ze soba, wiec czemu teraz mamy udawac ze sie nei znamy ? a moze z drugiej strony sobie odpuscic ?

Gość dissolved girl
Moim zdaniem skoro kontakt wam po prostu umarł, to nie ma co go na siłę wskrzeszać...

pudrowy róż, błękit, łosoś lub seledyn albo wyraziste barwy takie jak fiolet, butelkowa zieleń, kobalt czy fuksja nigdy wzorzyste tkaniny i do tego japonki

Racja , kontakt umarl, nie ma sensu go ciagnac na sile, ale moze wyjasnic sobie kilka spraw , zaczac sie traktowac jak ludzie

Gość no proszę cie,,,
ale jaki jest sens wyjaśniać? Po co???? Trzeba patrzeć w przyszłość a nie grzebać się w przeszłości.. Jest jak jest, ja bym nie zabiegała o żaden kontakt, nie ma sensu.. Po stare emocje odgrzewać????

Masz racje . Trzeba zyc przyszloscią .

Gość makal
a ja mam staly kontakt z bylym i co? to dobrze? ze sie ciagamy ze soba rok i nic z tego nie wynika? mam go dosc ty narzekasz ze nie zlozyl zyczen moj nie ma pamieci do dat i zadzwonil o 4 dni za wczesniej ale zlozyl dzis bo nie bedzie juz musial dzwonic znow w urodziny toc tylko takiemu jebnac