Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to forum jest tego dowodem

Najnowsze badania dowodzą że mózg kobiety utracił mozliwość rozrostu

Polecane posty

Wulgarna? Rozumiem, że mężczyźnie wypada? ,,a połączenie z centralnym układem nerwowym pozwala na udoskonalenie pracy tego skomplikowanego narzędzia...'' Udoskonalenie? Czyli lepsze naprężenie i odpowiednią twardość? Ok... czyli nie walenie a dymanie...ups...kochanie się. ;)

Gość Ty nigdy nie śpisz po nocach
\ tak jak u nas autonomiczność aparatu mowy :classic_cool:

walić można co najwyżej konia...względnie kotlety, albo chama po mordzie... na ciupcianie istnieje 1000 innych określeń, a każde z nich lepsze to akurat kojarzy mi się z chamskim, bazpardonowym, rżnięciem na zakrapianej tanim winem- remizowej potańcówce... innymi słowy: nie bardzo mi leży...

,,To akurat kojarzy mi się z chamskim, bazpardonowym, rżnięciem na zakrapianej tanim winem- remizowej potańcówce...'' Wydawało mi się, że właśnie tak lubisz. :classic_cool: A tu okazuje się, że wolisz w bardziej wyrafinowany sposób... ;) Ok - wezmę poprawkę.

sposób nie gra tutaj absolutnie żadnej roli... zdolności adaptacyjne fiuta, oraz jego telepatyczne połączenie z kobiecym mózgiem zmuszają go do wysiłku adekwatnego do zaistniałej/wymaganej sytuacji... ale to już temat do bardziej filozoficznych rozważań, a jak powszechnie wiadomo- to pole zarezerwowane jest niemal wyłącznie dla mężczyzn, bowiem brutalna historia nie dostąpiła zaszczytu zapamiętania zbyt wielu "filozofek", oraz ich złotych myśli... _____________________________________________________ pozostaje poszukać innego tematu, względnie poczekać aż coś się urodzi bez odbioru

Gość źle odebrałaś moje słowa
pisałem ci już, że nie należy ich brać na poważnie ...a już na pewno nie interpretować

Gość królik na resorach
gdzie równouprawnienie? kobieta ma iść do garów i bawić dzieci?

I nie tylko do garów i bawienia dzieci, ale jeszcze dla spełnienia obowiązku małżeńskiego, z taśmą na pysku, powinna dawać się wyruchać.* *to tak dla zachowania poprawnej pisowni 🖐️

"Najwidoczniej najlepszym oponentem dla faceta jest inny facet. To wiele wyjaśnia o autorze" problem polega na tym, że to ja jestem autorem, ale to zupełnie bez znaczenia... temat od początku był bzdurny. załozyłem go sobie z nudów i to nawet nie miała być prowokacja... poodbijałem sobie piłeczkę i to w sasadzie tyle... niech się trufelka napije ziółek i nie unosi debilnym tematem...

Jeśli mowa o problemie to jest on tym większy, że od początku wiedziałam, iż temat jest twój... :D Podtrzymuję swoje słowa. Może w założeniu temat miał być bzdurny i w zasadzie spełnił swoją rolę, ale tę swoją piłeczkę wybiłeś chyba zbyt daleko. Powinieneś sobie czasem zakneblować usta. A raczej związać łapy i wyłączyć na chwilę zaawansowane myślenie. Przepalisz się. 🖐️

musisz mieć ostatnie słowo:classic_cool: prawda?