Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PMarta

Mój mąż zmusza mnie bym oddała dzieci do domu dziecka

Polecane posty

Gość PMarta

Nie mogę pogodzić się z tym że wyszłam za takiego debila, twierdzi że dzieci psują nasz związek co byście drogie Panie zrobiły w takiej sytuacji

Gość frbvgtb
to prowo?jak nie to bym go wyrzuciła na zbity pysk a nie dzieci

Gość PMarta
Daniel wyjdź a te cyferki wstawiaj sobie na swoim gimbusiarskim fejsbuku. Jasne że dzieci nie oddam, pytam co byście zrobiły z mężem, ja mam co do niego stanowcze plany

Gość gigi gigi
dostałby zamaszystego kopa w zad i ze trzy razy w mordę - a potem won i skasować go na grube alimenty

Gość Białe wino.
Odejdź od niego, jak może coś takiego proponować nawet, nie zwlekaj, jeszcze coś zrobi dzieciom. Pracujesz, masz gdzie mieszkać, ma ci kto pomóc w tej sytuacji??

Gość PMarta
Tak pracuje, na jakiś czas mogłabym się zatrzymać u siostry ale nie ma takiej potrzeby, bo mieszkanie w którym mieszkamy jest moje, dostalam je po rodzicach

Gość titu
JA BYM W ŻYCIU NIE ODDAŁA DZIECI TYLKO JEŻELI TO MOŻLIWE WYWALIŁA MĘŻA. MÓJ FACET TEŻ JEST DEBILEM STRASZY MNIE ŻE JAK GO ZOSTAWIĘ TO MI ZABIERZE DZIECKO BO MA DOBREGO ADWOKATA I KASĘ.

Gość moniczka :P
uciekaj od pojeba po jakiego ci taki sam niech się odda na leczenie poryty kolęs brak mi słów

Gość Białe wino.
To dobrze, że masz mieszkanie i możesz liczyć na pomoc bliskich. dzieci nie oddaj, jeśli tylko je kochasz i jesteś dobra matką. Przemyśl wszystko , porozmawiaj ze swoimi bliskimi na ten temat, oni was znają to lepiej doradzą.

Gość panna marianna
W zyciu bym nie oddala dziecka. Chyba bym sie pociela myslac jak za mna placze i teskni. Ja zreszta bym sie sama zaplakala. Moja coreczka teraz lezy kolo mnie i spi i wyglada tak sludziutko.