Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzona

Lekarz odmawia wystawienia L4

Polecane posty

Gość Pokrzywdzona

Witam, Pracuje fizycznie 12h dziennie. Nabawiłam się bóli stawów z którymi wmiare dawałam sobie radę. Aż do ostatniej niedzieli gdy zaczął boleć mnie okropnie kręgosłup. Bolał mnie nawet gdy siedziałam a proste czynności są dla mnie udręką. Pobiegłam w poniedziałek do lekarza rodzinnego, Pani doktor powiedziała mi że to przez pracę i da mi jeden dzień zwolnienia L4 i lekarstwa. Powiedziałam jej że ból jest tak silny że ten jeden dzień naprawdę mi nie pomoże i czy może mi dać zwolnienie do końca tygodnia. Mamy środę wieczór a ja w łóżku nie wiem jak się położyć tak mnie rwie z bólu! Chcę jutro ponownie iść do lekarza o przedłużenie L4 ponieważ nie jestem wstanie dobrze poruszać się po mieszkaniu a gdzie tu iść na 12 h do pracy!! Czy lekarz ma prawo odmówić mi wystawienia l4?? Jak mogę z tego wybrnąć??

Gość Marzenia się spełniają_*
zażądaj skierowania do specjalisty poza tym co to za leczenie? leżenie w łóżku nie pomoże, jeżeli masz jakiś poważniejszy problem, to powinnaś trafić na rehabilitację

Gość No to nie dostała
Bardzo prosto mozna z tego wybrnac,udac sie do dobrego terapeuty,od masazu i medycyny wschodniej,wyleczyc dolegliwości i ze smiechem na ustach wrócic do pracy:) jak miło:)