Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzordzklunej

JA PIERDZIELE DUCHY

Polecane posty

Gość dzordzklunej

MASAKRA KURWA COS MI LATA PO SCIANIE NADEMNE STUKA I PUKA MI ZA PLECAMI HAHHAHA :/ MIESZKAM W DOMKU TO NIE SASIAD

Gość magik z Ujotu
ćma

Gość werra1122
No chyba Proszek do Prania ma rację;-)

Gość dzordzklunej
EJJJJ NIE KURWA WYSTRASZYLEM SIE W CHUJ . NORMALNIE SIEDZE W KONCIE NA FOTELU W DOMU . NADEMNA MAM POLKE . PO PRAWEJ NA ZIEMI JAKIES KABLE OD WZMACNIACZA KOMPA , JAKIES 40 MINUT TEMU SLYSZALEM SZARPANIE TYMI KABLAMI MYSLALEM ZE KOT TO SIE NIE ODWRACALEM . ALE KURWA TERAZ TO PRZEGIENKA , MAM SKOSNA SCIANA I SIEDZE W KONCIE I SLYSZE JAK COS ZAPIERDALA PO SCIANIE A RACZEJ ZA SCIANA JAKBY NADEMNA OD JEDNEJ SCIANY DO DRUGIEJ W ODLEGLOSCI PARUDZIESIECU CM ODEMNIE

Gość Santa Haus
Eee tam. Może to jakiś szczurek albo inna myszka;)

Gość wheidfhw
Stanisław, średnio to śmieszne nie wiem czym się jarasz:O nie widziałeś nigdy polskiego wyrazu bez polskich znaków? autorze, może to grad? no nie wiem

Gość Jin and Juice Man
Jedno pytanie.W kwestii formalnej. Czy w pomieszczeniu masz włączone światło? Kurfa jeszcze rozumiem tajemnicze odgłosy za ścianą rozchodzące się wzdłuż czy też na płaszczyźnie sufitu.To można jakoś wytłumaczyć. Ale żeś się nie obejrzał jak ci to coś za kabel pociąga to już dziwne. Ps mieszkasz w Pl? Wiesz co mi się wydaje? To może być jakieś dzikie zwierze z grupy tych łasicowatych.Potrafią bardzo szybko i zgrabnie wspinać się po ścianach lub elewacji.Często szukają jaj ptasich. Potrafią wchodząc w różne szczeliny dokonywać niesamowitych ewolucji a przy tym maja doskonałe zdolności "chwytne"na stromych płaszczyznach. Za sprawą pazurków między innymi. Zwierzak "jakaś oblukaną"wcześniej dziurą poprostu wszedł jako nieproszony gość i być może szarpnął za kabelek. Sam wiele widywałem przemykających się nocą po elewacjach takich "gości".Te zwierzaki są genialnie sprawne.

Gość Stanisław sexpert
wheidfhw Jeśli chodzi o sex to ja sobie żartów nigdy nie robie.Stawiam sprawę poważnie. Chcesz to mogę ci to udowodnić tylko małpierw pokaż zdjęcie bo muszę wiedzieć ze gra jest warta świeczki:classic_cool:

Gość wheidfhw
stanisław - że co? ja Ci się chyba mylę z jakimś innym nickiem. z kimś kto pisał na erotycznym albo w podobnej tematyce. odnoszę takie wrażenie. gwarantuję Ci że z nikim nie pisałam tu nt seksu. w ogóle ten temat też nie dotyczy seksu więc?

Gość Iron Horse
Autorze a teraz co się dzieje ze nie piszesz??

Gość wheidfhw
ten topik jest niepokojący:O nie zasnę :O autorze, halo?

Gość neoshaman xpOO
Do autora: Być może w domu w którym przebywasz doszło lub dochodzi do materializacji negatywnej energii kosmicznej pod jakiej wpływem w pomieszczeniu dochodzi do wytworzenia się struktury biologicznie ruchomej zakłócające porządek publiczny i nocną ciszę. To robota dla neoszamana. Daj namiar na siebie.Podjadę. Właśnie zakupiłem nowy termowentylator.Powinien sprawę załatwić na amen.:classic_cool: ps mogę wystawić już fakturę także spoko.

Gość Do autora:
Odezwij się!!!! Daj znać co się dzieje bo to nas intryguje.

Gość Stanisław sexpert
Chciałbym nadmienić iż czapnąłem minętem warszawskiej syrence. zimna ryba :classic_cool:

Gość dzordzklunej
Pierdzę nosem z lekkim ukosem:classic_cool: Azaliż czy mogę się podobać niewiastom?:classic_cool:

Gość tajemniczy biały proszek
Taki ciekawy topik i go musiał jakiś pierdek rozwalić:O

Gość wheidfhw
proszku toż to było provo

Gość Aga niezła laga
Nie to nie może być prawda. Nie piszcie ze to prowo. Wiem ze nie!

Gość wheidfhw
Aga.Wiem co mówię. Sama mu ciągnęłam za tego druta. Od kompa ma się rozumieć:classic_cool:

Gość Ajr66la
No co jest?? Oj coś się chyba stało. Zauważyliście ze tak nagle przestał pisać?? No raczej spać nie poszedł.:O:classic_cool:

Gość Ajr66la
wiem że nie poszedł bo właśnie uprawiam gorący sex z nim i z tym co razem złowiliśmy z tego dachu :classic_cool: