Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego jeszcze nie było

Zakochałem się w..

Polecane posty

zakochałem się w kobiecie która mi się tyklo przyśniła, nie ma jej na prawdę, a już trzeci dzień myślę o tym i nie wiem czy zacząć się leczyć?

Gość werra1122
No to chyba powinieneś. Chyba ze gdzieś na świecie istnieje ktoś taki. Może sem proroczy hehehe:-)

nie no,we śnie przeżyłem miłość, potem się obudziłem i tęsknie za osobą której nie ma, a we śnie było tak realistycznie, nie wiem co powiedzieć

Gość werra1122
tak nie raz bywa też tak mam ze w śnie tęsknię albo czuje ze kogoś kocham. A rano myślę jaka ją głupia jestem Hehe:-)

nie wiem jak to nazwać nawet, bo rozmawiałem z nią i bawiliśmy się zajebiście, nagle pobudka i poczułem jakby ktoś mi coś ukradł, nie mogłem się pogodzić że to nieprawda....

tylko że ja od 3 dni wiem że to sen a nie myślę że to głupie było tylko mam wrażenie jakby ona wyjechała albo gdzies była mimo że to imaginacja

Gość jhu8ikjhuia
chyba kiedyś coś takiego też miałam, przysnił mi sie i myslałam o nim z tydzień no ale potem zapomniałam bo juz nigdy nie powtórzył mi się we snie.

Gość werra1122
wiem o co Ci chodzi czujesz taka pustkę. Tak bywa. Przejdzie Ci:-)

przejebane, nawet nie wiedziałem że tak moze być.. no ale jak przejdzie to spoko

nawet pamiętem jak wygląda:D brązowe włosy i oczy, dość ciemna karnacja, i co nie w moim typie, dość okrągła

Gość werra1122
Nie w twoim typie ale w śnie były fajnie:-) widocznie była choć trochę w twoim typie:-)

a dokładnie śniło mie się że jadę w jakimś autobisie do nikąd i tam dosiadłem się i ona mi pozwoliła rękę położyć na swojej nodze, i tak znikneło z niej nagle ubranie a sceneria zmieniła się na krajobraz górski gdzieś na jakiejś polance, była niedostępna mimo że naga całkiem nie śmiałem nic zrobić...

i tak rozmawialiśmy, już jej opowiadałem że musimy być razem bo inaczej zwariuję, i nagle budzik bezlitośnie napierdala, kac dość mocny, do roboty, czar prysł, ale całe 3 dni myślę o tym

Gość werra1122
Może sen był jakimś nie spełnionym pragnieniem erotycznym:-) szkoda ze nie możemy decydować o snach bo sniła bym tylko o czymś co chciałabym przeżyć ale w realnym życiu to niemożliwe:-)

kiedy w tym śnie nie chodziło mi o seks, miałem sny erotyczne, a tu o nic innego mi nie chodziło prócz tego że się dobrze gadało:D

nie wiem, mam nadzieję że mi się taka faza już nie przyśni, bo to ryje łeb...

Gość werra1122
Hehe... Niech będzie jak chcesz... Ale ją lubie takie sny. Idę spać może mi się coś przysni. Życzę powodzenia w snach i żeby Ci się już nic takiego nie przyśniło:-) dobranoc

nawet pamiętam że gadaliśmy o transhumaniźmie, mimo że na ten temat guano wiem tak osobiście

ja też idę spać bo na 9 do pracy, no nic w takim razie psychiatre sobie odpuszczam póki co..

Gość moiuja
mi się kiedyś śniło że byłam w wannie, wanna stała w pokoju to nie były obecne czasy ale jakiś XVIII wiek :) na brzegu wanny siedział męzczyzna 9na pewno nikt z realnego zycia0, rozmawialiśmy, nigdy tak nie kochałam jak w tym momencie i wiedziałam że on mnie również. Nie było seksu ani szczególnego erotyzmu, była miłośc taka czysta i piękna że jak sie obudziłam to nie mogłam przestac o nim myśleć. To było z dwa lata temu, już teraz nie byłabym sobie w stanie przypomniec dokładnie jak wyglądał ale było mi z nim tak dobrze jak z nikim innym.