Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa w ciąży

Mój mąz to egoista!

Polecane posty

Gość nieszczesliwa w ciąży

Chyba go za bardzo rozpieściłam. Pokazałam mu że jest dla mnie bardzo ważny, nigdy nie dawalam powodu do zazdrości, liczyłam się z nim i mam za swoje. Spełniam kulinarne zachciewanki i sex uprawiam wtedy kiedy on ma ochotę. Tylko rano bo wieczorem mu się nie chcę. Robie wszystko by był szczesliwy w zamian nie dostaje nic! Nawet nie usłyszę żadnej pochwały na swój temat. Chociaż kwiatka by mi czasem przyniósł, szepnął miłe słówko. Jesteśmy 7 lat razem zawsze taki był jakoś to znosiłam bo nie ma ludzi idealnych ale teraz jestem w ciąży i moje cialo się zmienia, bardzo czuję się okropnie w swojej skórze i nie mam od niego paru miłych słów bym mogła to przetrwać. Żałuję dla siebie kasy na kosmetyki bo życie coraz droższe kasy na samo jedzenie idzie kupa a co dopiero by sobie cos niecoś kupować. Czasem mam wrażenie że nasz związek to pomyłka, nie może tak być by jedna strona dawała, a druga tylko brała. Najgorsze jest też to że ja jak bym wygadała to i tak mu się nie bedzie podobało. Jak bym się nie ubrała czy miala pofarbowane włosy i tak nie powie czy wygladam dobrze. Czuję że mu się nie podobam i dlatego on w stosunku do mnie taki jest, pokochał mnie bo może mam dobry charakter ale nie dla tego że mu się podobałam gdyby tak bylo nie czula bym się dzisiaj tak beznadziejnie nieszczesliwa....A ja już nie wiem co mogłabym zrobić ze swoim wygladem by moc mu sie podobać i chciałabym aby czasem był nawet zazdrosny gdy inny spojrzy w moją stronę... Może i nudzę ale jestem w strasznej rozsypce. Myślę czy nie udać się na jakaś terapię... Im dalej w las to mój stan się pogłębia.

Gość związałaś się z egoistą a tera
obudziłaś się z ręką w nocniku

Gość Aska kraska
I oczywiscie wszystko to zauwazylas dopiero teraz po 7 latach ? Po mojemu to warjuja ci hormony i nudzisz sie. Zamiast czekac i zwracac uwage na kazdy gest meza wez sie za siebie. Ksiazki basen- swietny w ciazy.. rob cos a nie czytaj i wtpisuj pierdoly. ciesz sie ciaza i rozkoszuj chwilami spokoju bo po urodzeniu bedzie ci tego brakowalo.. uszy do gory ;) wyluzuj sie

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Ja na Twoim miejscu starałabym się zrobić coś dobrego na kolację, posiedzieć z nim, pogadać, pośmiać się. W rozmowie prawić mu komplementy, że dobrze wygląda, ładnie pachnie, jest taki silny i męski. Chwalić jego umiejętności, spryt, odwagę, zaradność, dziękować za to że jest, doceniać :D przy okazji można mu dać do zrozumienia, że jest bardzo potrzebny w Twoim życiu, że chciałabyś spędzać z nim czas na robieniu czegość wspólnie np. uprawianie sportu. Facet na pewno to odwzajemni. ;) Wyczuje, że potrzebujesz też czułości i troski, będzie podbudowany tym, co mówisz, będzie czuł się lepiej, a Ty z pewnością też. :D Mnie to zasze pomaga - nie oczekuję niczego w zamian. Zawsze mówię innym to, co sama chciałabym usłyszeć i dzięki temu jest mi lżej. :D

Gość ahahahc
Zajmij się sobą, a nie tym egoistą. Pokaż, że Twój świat nie kręci się tylko wokół niego, że też masz swoje życie. Panicz się przyzwyczaił, że wszystko ma i nie umie tego docenić.

Nudzisz się i wariujesz. Szukasz dziury w całym. To że facet nie prawi komplementów czy nie kupuje kwiatów nie sprawia, że jest egoistą. Po prostu nie wie, że tak trzeba i że tego potrzebujesz. Dla niego też może być to zbędne bo w domu nie nauczyli go czułości i okazywania uczuć. Większość facetów to ludzie praktyczni i nie kupi kwiatka bo to jego zdaniem głupota i wywalenie pieniędzy w błoto. Tacy ludzie nie będą również słodzić bo to gadanie o niczym i bez celu. Wolą w tym czasie omówić ważne sprawy dla rodziny. Jesteś typową nudzącą się w domu BABĄ. Będziesz mieć pretensje o głupoty, będziesz się dopatrywać drugiego dna.