Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość que-stion

PREZENT

Polecane posty

Gość que-stion

witam mam pytanie. chcę kupić prezent dla małego chłopczyka, który ma 5 miesięcy. nie chcę żeby były to jakieś ubrania, ani zabawki. chcę kupić coś co będzie miał cały czas, na pamiątkę ale nie mam pomysłu...

Gość que-stion
doradzi ktoś?

Gość que-stion
miałam nadzieję że chociaż raz nie trafię tutaj na debila...

Gość que-stion
jeśli znajdzie się ktoś mądrzejszy od autora tamtej wypowiedzi to z góry dzięki za pomoc:)

Gość poc p3c
Album na zdjęcia, jak urodziłam dziecko akurat o tym nie myślałam aby kupować a naparwde sie przydał. Moze byc tez jakas ładna ramka na zdjęcia. Jesli to jest ktos bliski i masz zdjęcia małego, mozesz wykonac jego obraz ze zdjęcia ( czyli druk na płotnie) albo szkic ołówkiem (kredkami, farbami juz drożej) u jakiegos plastyka- chociazby poprzez allegro czy z jakiegos ogłoszenia. Koszt - zalęzy od wielkości;) około 100zł- taniej album

Gość dusza na daczy
a moze jakis lancuszek z krzyzykiem? :)

Gość poc p3c
Mozesz tez mu kupic albo sama wykonac skrzynie wspomnień- sa takie na allegro- jest to ładnie wykonanapomalowana drewniana skrzynia, do której wkłada sie pamiątki dziecka- np pierwszy zabek, włoski, zdjęcie zabwke)- ty mogłabys kupic taka skrzynie i wsadzic na poczatej wasnie jego zdjecie.. reszta nalezy do mamy i taty i samego dzieck jak bedzie dorastac

coś z fotografią związanego to fajny pomysł :) może elektroniczna ramka? upominek na lata, też można magazynować zdjęcia jak w zwykłym albumie - coraz rzadziej dzisiaj wywołuje się odbitki, więc tradycyjny album moim zdaniem odpada. niedrogą 'zabawkę' tego typu znajdziesz w avansie, masę promocji mają, to może akurat niedroga ramka się trafi.