Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy wkurzylibyście się

Polecane posty

Gość makal

gdyby wasz były zadzwonił do was 4 dni wcześniej przed urodzinami i złożył wam życzenia nawet gdy mowicie mu ze to nie dziś bo jak stwierdził złoży dziś to już nie będzie musiał za 4 dni dzwonić bo nie ma pamięci do dat? no ja sie poczułam chujowo pozniej stwierdzil ze marudze i jecze i inni nie maja o to do niego pretensji.

Gość triu
dziwny masz problem :/

Gość makal
dlaczego? nie wkurzył bys się?

Gość dissolved girl
Ja tam mam elegancko mówiąc wyrąbane na takie rzeczy, więc nie wkurzyłabym się.

Gość makal
podobno sie kumplujemy, ale jak nie wiedział czy sie z kimś spotykam robił takie cyrki ze szok a facet ma 34 lata niby klucze w pracy zostawil i musial sie u mnie przenocowac ciagle pytal czy z kims jestem czy mi sie uklada itd pozniej jak wyczail ze z nikim nie jestem sie uspokoil ale wlasnie robi takie akcje olewcze.

Gość wredna jestes
tak samo jak twoja wypowiedz

Gość makal
wredna? dlaczego?

Gość makal
fiku miku lubię go po co mam tracic kontakt czasem naprawde fajnie spedza sie z nim czas ale on sie zachowuje jakpies ogrodnika sam nie wezmie juz a innemu nie odda.

Gość makal
fiku ty zawsze tak obrażasz? nie znasz mnie wiec wyluzuj

po co ci przyjaźń z prymitywem, który tylko szuka sposobu by cie przelecieć? desperacja czy dowartościowanie zakompleksionej dziewczynki?

Gość makal
nie chce przeleciec i nie jest prymitywem

Gość makal
nie nie dzwonie z przeprosinami generalnie mam to w dupie

Gość powiem i ja....
gdybyś miała to w dupie to nie zakładałabyś tematu :) a tak po za tym nie widzę problemu ...co z tego że złożył życzenia cztery dni za wcześnie ?....lepiej tak jakby miał w ogóle zapomnieć ...więc odpuść i nie rób problemu

Gość makal
ktokolwiek by mi tak powiedział byloby mi przykro proste a ty fiku tak sie madrzysz ale jak ci samej zalezy na kims to sie tu rozspisujesz

Gość makal
wiesz to nie chodzi o to ze daty pomylil tylko o tekst ze juz złozy to nie bedzie musiał składać w dniu urodzin

Gość makal
fakt może nie powinnam z nim utrzymywac kontaktu ba nawet nie powinnam bo to sie tylko mi czkawka odbija widac musze byc twarda i nie dac sie złamac na jego gierki zawsze kwitujecie ze byli chcca tylko seksu nie w tym wypadku ani raz takiego tekstu ani proby nie bylo wiec nie warto generalizowac ale zdrowa to relacja na pewno nie bedzie cioagle slysze tylko nic sie nie zmienilas marudzis itd

Gość esrterstes
11:59 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu nie utrzymuje kontaktów z facetami, którzy mają status "były" /// weź już spierdalaj zyebie, jaki "były" jak ty nigdy nikogo nie miałaś, lecz się kretynko :O🖐️

Gość makal
widzę sfurtrowane babsko ehh zapomniałam ze tu tylko obrazajacy innych są ludzie