Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nevvida

12.08 - najgorszy dzień w moim życiu

Polecane posty

Gość Nevvida

Byłam z moim narzeczonym u jego rodziców, zostaliśmy zaproszeni na niedzielny obiad, jego mama ugotowala rosół, miałam go zaniesc do salonu i uwierzcie kurwa że ta waza mi upadła i się potłukla :/ wszyscy się zbiegli i komentarz mojego faceta - Ty Kretynko Nawet Zupy Nie Potrafisz Donieść :( :O 😡 jego Mama mnie pocieszała że to tylko wazon, a zupy jeszcze jest w garnku ale widać że była wkurwiona więcej razy nie pojade

Gość Nevvida
Nie wazon a waza*

Gość 12942414
wezto olej....

Gość Nevvida
Dziekuje ale uwierz mi że wolałabym żebyście nie pozostawili na mnie suchej nitki niż mi współczuli bo wtedy tym bardziej sobie uświadamiam jaka jestem beznadziejna 😭

Gość angela bangla
to gość nosi wazę zupy na stół ? chore, przyszłas jako gość ,a oni cię do roboty zagonili jak w średniowieczu albo islamie nonsens

Gość dfjbzjvn
ja powiedzial ci ty kretynko?...super faceta masz widze

Gość 12942414
zle podchodzisz do siebie.. jestes super bo wogole chcialas ta waze wziasc...

Gość Nevvida
Wszyscy coś nosili nie chciałam siedzieć jak księżniczka i się kurwa dopchalam do tej wazy :(

Gość pinezka01
juz by nie byl moim narzeczonym

Gość 12942414
ta babka jest chora.... zaprosila to nie gosciie powinni nosic...olej to..

Gość angela bangla
u mnie w domu takich zwyczajów nie ma , sorry przychodza goście i siedzą , są zabawiani przez np mojego męza i mają przystawki ja podaje albo osoba pomagajaca specjalnie na ten cel co to za zwyczaje że goście ganiają między kuchnia a stołem bo każdy cos musi robić takie moherskie głupie zacofane zwyczaje

Gość Nevvida
Czasem jak się zdenerwuje to rzuca w koło obelgami, Wy byście się nie zdenerwowały gdyby ktoś odwalil taka akcje u waszych Rodziców? Nie wiem oczywiście rozmawiałam z nim w domu że swoim zachowaniem mi nie pomógł ale przeprosił

Gość kisssiststss
ja bym sie raczej martwila o to z kim w zwiazku jestes, partner cie nazywa kretynka i kompromituje przy rodzinie? Boszzz dziewczyny co wy z soba robicie.

Gość twój facet powiedział do ciebi
e kretynko a ty się przejmujesz rozlaną zupą??? o kurwa :O i to jeszcze powiedział ci przy swoich rodzicach?? wiesz co to znaczy? że u nich w domu takie traktowanie jest normalne. i że jak będzie cię poniewierał jak szmatę to też będzie normalne. powodzenia na nowej drodze życia 🖐️

Gość 12942414
....jakie uczucie mialas ja ci sie to stalo?

Gość 12942414
brzch ce rozbolal np?

Gość angela bangla
dziewczyno, miej do siebie szacunek i ceń się ! jak masz do siebie pogardę to wszyscy też będa cie tak traktować

Gość gdybym ja tak się odezwał
do swojej dziewczyny przy moich rodzicach to oni pierwsi daliby mi po gębie. i tyle w tym temacie. zero szacunku. ZERO :O

Gość Nevvida
Sama się dopchalam do tej kuchni i chciałam pomoc żeby nie wyjść na żadna księżniczkę że siedzę i tylko pachne, nie wiem to jego rodzice chciałam super wypaść a tu taka klapa

Gość 12942414
nevida odpowiedz...

Gość kremówa
też kiedyś upadł mi talerz z jedzeniem u babci mojego faceta. Potłukł się oczywiście. Mi było głupio a wszyscy się śmiali, łącznie z moim facetem, żeby rozładować napięcie. Potem jeszcze żartowali sobie, jak chciałam brać coś szklanego do ręki, to mi niby w żartach zabierali. Teraz nikt już o tym nie pamięta. Swoją drogą, przez lata mojego związku mój facet nie powiedział mi nawet "jesteś głupia", a co dopiero "ty kretynko" :| jakby tak powiedział, to dostałby takiego kopa w klejnoty, że cienko by śpiewał i im więcej osób by top widziało, tym lepiej. Szkoda, że marnujesz się z debilem.

Gość Nevvida
Jakie uczucie? Nie wiem w głowie chyba zaczęło mi szumiec i myśli typu Boże niech w pobliżu jakaś bomba wybuchnie i niech przestaną się na mnie patrzyc :/

Gość 12942414
jezu...bidna

Gość znam to znam
No jesteś beznadziejna, ale z innego powodu niż myślisz. Jesteś beznadziejna, dlatego, że pozwalasz tak do siebie mówić i tak się traktować :o Ja bym go chochlą z tej zupy pieprznęła, rodziców przeprosiła, pomogła sprzątnąć i wyszła :o

Gość angela bangla
jak się pchałas do pomocy to mogłaś chociaż łyzki zanieść na stół a nie cięzka wazę z zupa, pewnie jeszcze buty na obcasie tak bardzo chcesz się przypodobać bo masz niską samoocenę że wychodzi na gorzej

Gość TAK JESTES BEZNADZIEJNA
BO POZWALASZ TAK DO SIEBIE MOWIC :o🖐️ co to za facet ze tak cie nazywa to chore:O

Gość znam to znam
Super, same ideały. To tylko pierdolona zupa. Nic się nie stało przecież. Ja tyle gaf w życiu mam na koncie, że już dawno powinnam sie zachlastać wg tego co piszecie :o