Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokakokakokakokaaaaa

synowa brudaska

Polecane posty

Moim problemem jest synowa brudaska. razem z synem i ich dzieckiem mieszka ode mnie 100 metrów- wybudowali dom i wprowadzili się rok temu. Moja synowa siedzi z dzieckiem w domu, coś tam sprzedaje w internecie i wielce zapracowana. na podłodze walają się ciuchy, w kuchni muszki owocówki srają na wszystko, sterta prania i w ogole. Martwie się o syna i wnuczkę że w takim bałaganie a ona ciągle przy komputerze mowi, że pracuje :/ 100 razy zwracałam jej uwagę, że bałagan straszny a ona nic sobie z tego nie robi. Wszędzie zabawki rozwalone a ona wielka dama wypachniona w najlepszych ciuchach a w domu syf. brak mi już sił...

To synowa jest tylko brudasem? A twój syn nie? Też jest równy jej, zamiast siedzieć mógł by posprzątać ręce ma, a synowa może taka już jest jednak najwyraźniej twojemy synowi też brudasowi to nie przeszkadza.

Moj syn pracuje do godz 19 w ich wspolnej firmie. Ma sprzątać po niej jak wraca z pracy?

Gość Ja od kiedy udaje ze nic nie
A czemu nie, niech tez sprzata

Gość kasjoopejka
skoro synowi pasuje to po co Ty się wpier.dalasz?

Gość miecho mark
To ty im posprzataj.jestem facetem tez pracuje i w domu tez sprzatam.

Gość a po co zwracasz
jej uwagę? To jest jej dom, może robić co chce. Gdyby Twojemu synowi i jego żonie ten syf przeszkadzał to posprzątaliby.

Bo moja wnuczka ma dopiero 2 lata i nie potrafi powiedzieć, że jest jej źle. Nie chcę, żeby przejęła zła nawyki po mamie. To wszystko wynosi się z domu.

Rozumiem twoją złość, jednak niz nie zrobisz, lubią burdel to go będą mieli i ty ich nie zmienisz, pozostaje sprzątanie im, albo rozmowa z synem. Jeżeli już chcesz się konkretnie wtrącić to powiedz jej wprost że jest brudasem..

Gość kasjoopejka
twój syn widać dobrych nawyków z domu nie wyniósł skoro nie posprząta

Gość erewrewrew
to pewnie oni oboję nie sprzątają, nie masz prawa poczuczac synowej, ale mozesz powiedziec delikatnie synowi, zeby się trochę przyłozyl do porządku. czy myślisz, że jak ktoś jest singlem i wraca o 19 do domu to zeby psprzątac musi wynaj pokojówkę?

Gość a po co zwracasz
Ale Twój syn też tam mieszka. Co z tego, że pracuje do 19? Nie on jeden. Skoro nic z tym pierdolnikiem nie robi to znaczy, że to mu nie zawadza.

Gość miecho mark
Ma porozmawiac z synem ze w domu jest bajzel,ale wy macie pomysly.ich dom ich bajzel,a wnuczka od tego nie umrze.swoja droga to ty tez nie dalas przykladu synowi ze trzeba sprzatnac jak sie nabalaganilo.

Gość erewrewrew
ona pewnie uwaza, że facet nie potrzebuje sprzątac... :p Skąd się jeszcze tacy biorą, wyjedzcie do Arabii Saudyjskiej

Moj syn nie będzie nic sprzątał. Podpowiedzicie mi jak skłonić synową do porządku. Chce grać księżniczkę, same najdroższe perfumy psika na siebie a w domu nie powiem co.Caly dzień klika w internecie coś sprzedaje jakieś kosmetyki, ubrania zamiast się zabrać za dom i wychowanie dziecka.

Gość kasjoopejka
najwyzej zrób sobie jaja i wyślij im anonimowy list zaadresowany zamiast ich nazwiska to napisz GNOJAKI i opisz tam ze niby jestes ich znajomych i ze gnój jak ch..uj w chacie i wali starym spoconym muchomorem i ze masz teraz grzybicę od ich deski sedesowej i ze orangutany żyją czyściej niż ich zapyziały kur.widół albo napisz jako prefekcyjna pani domu ze znajjomi jej dobieśli ze gnój jaknie wiem i zejesli chce pomocy niech potwierdzi udział w programie

Gość kasjoopejka
a czemu syn nie będzie nic sprzatał???? jedyne wytłumaczenie to jeśli syn niema rąk no to ok.

Gość co za
dziecinada :O najwyzej zrób sobie jaja i wyślij im anonimowy list zaadresowany zamiast ich nazwiska to napisz GNOJAKI i opisz tam ze niby jestes ich znajomych i ze gnój jak ch..uj w chacie i wali starym spoconym muchomorem i ze masz teraz grzybicę od ich deski sedesowej i ze orangutany żyją czyściej niż ich zapyziały kur.widół albo napisz jako prefekcyjna pani domu ze znajjomi jej dobieśli ze gnój jaknie wiem i zejesli chce pomocy niech potwierdzi udział w programie :O a synowej daj spokój, porządku możesz pilnować tylko w swoim domu

Gość dsfkpfkp[p[[wa
A co cię to interesuje wredna babo! pracuje w domu plus zajmuje się dzieckiem. może też nie ma na wszystko czasu. jak ci przeszkadza to nie musisz tam chodzić albo zacznij im sprzątać raz w tygodniu

Gość rfygf7uer
Zaproś Panią Rozenek:P

Gość gość
Czy wam wszystkim naprawdę podoba się kobieta brudas sied ząca cały dzień przed komputerem i pierdzaca w stołek? Przecież jak nic z tym nie zrobią to chłop pójdzie szukać gdzie indziej. Kto wytrzyma długo w syfie

Gość gość
Ale o co chodzi? Mieszka w osobnym domu przecież, więc nie robi syfu u ciebie, nie masz prawa się w to wtrącać. To jej dom i jej sprawa, poza tym jest tam twój syn i jeśli jemu to odpowiada, to widocznie go za dobrze porządku nie nauczyłaś.

Gość gość
Nie w/p/i/e/r/d/a/l/a/j się w ich życie, synkowi pasuje - Tobie od ich domu wara.