Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która bardziej odpowiednia?

Dziewczyna po zawodówce co miała 1 partnera, czy pani mgr co spała z wieloma?

Polecane posty

Gość Która bardziej odpowiednia?

Która opcja do was bardziej przemawia?

Gość ta po zawodowce
za pare lat bedzie zniszczona i spracowana np. od pracy fizycznej na produkcji. kobiety pracujace fizycznie szybciej sie starzeja i staja sie takie meskie, malo delikatne, proste i wulgarne

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhyyy
ja wybieram Panią magister co miała 1 partnera lub szarą mysz Panią magister dziewice :) przynajmniej bede mial o czym z nią pogadac za 20 lat :) tłuki po zawodówce szybko sie starzeją, mają slaby charakter wpadają w nałogi :O

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhyyy
ta po zawodowce - to samo chciałem napisać :classic_cool:

przewaznie patologie wpadaja w takie liczne zwiazki.... a jesli jest atrakcyjna a nie wpada znaczy ze ma dobry charakter

Gość co za bezsens
Ja bym wolał mgr, delikatniejsza, niespracowana, niewulgarna, niechamska. A nie jakaś prostaczka po zsz.

Gość Lepiej tą po zawodówce
wykształcenie można zdobyć jeszcze później ale pani magister nie odzyska już godności którą straciła. Te co mają wielu partnerów nie podchodzą poważnie do relacji partnerskich, traktują seks jak uścisk dłoni, zresztą co to za honor dla faceta mieć za żonę kobietę którą miało nie wiadomo ilu innych facetów.

Gość ta po zawodowce
facet sam mogl miec wiele kobiet. ale akurat kobieta po wielu partnerach nigdy nie bedzie delikatna. z tym, ze nie zestarzeje sie tak szybko. ludzie po zawodowkach duzo pija, pala, niezdrowo sie odzywiaja, jedza tlusto, nie interesuja sie zdrowym odzywianiem itp.

Ja bym brała pania mgr. :) Wy myślicie że jak kobieta spała z 3 osobami tzn że traktuje seks jak przeciętny młody facet. Nic bardziej mylnego drodzy panowie :)

Gość ta po zawodowce
moze byc sukowata i egoistyczna, lepsza to niz spracowana laska pracujaca fizycznie co pije w parku piwo z puszki majac papierosa w ustach

Gość ta po zawodowce
teoretka czesto kobiety ktore mialy wielu partnerow traktuja seks wlasnie po mesku

ja juz widze te waze zwiazki:D co poł roku ta wymarzona miłosc:D liczba dochodzi do dwóch cyfr ale to nic nie znaczy bo miłosc to miłosc co :D hahaa fujjj to ile taka kobieta miała chuji w cipie :o obrzydliwe:D

Gość marcelina :::::
Oj dzieci ,dzieci:(

Pewnie że takie się zdarzają, ale to Wy tak myślicie patrząc z boku. Nie przyjdzie Wam do głowy inna opcja. I to akurat o Was świadczy a nir o tej kobiecie.

Gość last criminal brain 666
Koniety ratuje tylko antykoncepcja! Jak kobieta jest słabo to jej i tak nikt nie będzie chciał rychać nawet jeśli ma podstawowe, zawodowe, średnie, policealne, lub wyższe! IQ się liczy i uroda u kobiety! Kobiety chcą facetą z kasą! Buhaja, knura und koguta and psa w jednym! Moje gg to 5473221 Wyższe wykształcenie wcale inteligentnego człowieka nie oznacza! Można być kształconym przygłupem mającym PC jak i konsolowcem pożerającym mózgi nauczycieli i wykładowców kształcących roboli pędzących szybko und tanio and sztucznie po awans społeczny!

ta po studiach widocznie jest puszczalska : ) a zaden facet takich kobiet nie lubi... chyba ze jakis kurwiarz co tez sztucha inne na boku

Gość ta po zawodowce
teoretka czym sie rozni kobieta ktora miala 15 partnerow od bzykacza z klubu co mial 15 parnerek?

Wiesz - Też miałam blisko 15 partnerek. Nie uprawiałam nigdy przypadkowegio seksu, zawsze oprte to było na przyjaźni. Unikam wielkich słów jak "związek, miłość". Z większością jestem w bliskich relacjach do dziś - skoro się z kimś spotykałam tzn że jest świetnym człowiekiem, więc nie widzę powodu żeby zrywać kontakt z taką osobą. To że nie wyszło nam jako parze (najczęściej ta druga strona naciskała na więcej) nie znaczy że mamy zerwać kontakt. Myślę że różnię się od klubowego ruchacza. Poza tym myślę że taki ruchacz nie miał 15 partnerek tylko 100.

Gość ta po zawodowce
taki klubowy ruchacz ma zazwyczaj za soba kilkanascie partnerek

Gość teoretkanie dwawaj szanującej
się kobiety bo i tak nie wyjdzie

A to ja się nie szanowałam czy może raczej moje kobiety? Jak to jest? Bo w przypadku stosunków hetero to kobieta się puszcza, a facet jest macho. A w przypadku dwóch kobiet? Środowisko homoseksualne jakoś tak mniej przejmuje się takimi kwestiami jak ilość partnerów...

Gość drdyiol90
"Bo w przypadku stosunków hetero to kobieta się puszcza, a facet jest macho. " To kobiety takiego faceta traktują jak maczo bo ma doświadczenie seksualne i z takim jest większe prawdopodobieństwo na lepszy seks.

Nie kobiety, tylko on tak myśli, a jego koledzy mu tylko potakują. To faceci tak myślą, kobiety nie są takie tępe. Oczywiście nie mówię o wszystkich przypadkach :)

Gość drdyiol90
"Nie kobiety, tylko on tak myśli, a jego koledzy mu tylko potakują. To faceci tak myślą, kobiety nie są takie tępe. Oczywiście nie mówię o wszystkich przypadkach " A zobacz co kobiety myślą o mężczyznach, którzy nie mają doświadczenia seksualnego? Zupełnie przeciwne traktowanie właśnie s powodu doświadczenia w seksie i ilości partnerek seksualnych.

Gość 3 opcja
3 opcja. Dziewica z maturą.

Ech... Pewnie że prawiczki nie są w cenie - kobietom się nie chce występować w roli nauczycielek. Ale to nie znaczy że lubią ruchaczy. Nie ze skrajności w skrajność, jest milion opcji po środku...

Gość do czego wybieramy
do seksu doświadczoną bardziej do związku to tą bardziej szanującą się

Odp na moje pytanie się nie doczekałam... Tak sobie myślę że faceci szukają dziewc bo się bojhą zbłaźnić - a przy takiej dziewicy co by nie zrobili zawsze będzie dobrze.