Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suchonoga

Mam NOGI JAK U TRUPA D:

Polecane posty

Gość Suchonoga

Mam 14 lat :sick: no beznadziejną skórę na nogach, jest sucha i przebarwiona lekko na fioletowo i niebiesko O_O nawet jak wiele dni nawilżam nogi tak że dojdą do jakiegoś lepszego stanu to już nie są tak bardzo suche ale lekkie przebarwienia nadal są, i w dodatku moje łydki się błyszczą, myślałam że to wszystko przez to że nigdy się nie opalam, ale w to lato pozwoliłam trochę opalić się nogom i przebywałam więcej na dworze, no i niestety to nie podziałało, może moje nogi już nie są tak białe jak wcześniej ale nadal są fioletowe Ktoś wie co mogą oznaczać takie dolegliwości, albo choć jak doprowadzić do dobrego stanu nóg

Gość Suchonoga
Wydaje mi się że nic z tego poradnika oprócz żółtej skóry na skutek diety do mnie nie pasuje, te plamy na nogach nie są jakieś wyraźne, po prostu na całych łydkach mam bardzo gęsto rozmieszczone ale i też bardzo lekkie przebarwienia

Gość trudna sprawa hm
A to: " Niebieski odcień skóry może być skutkiem zatrucia metalami ciężkimi (ołów, bizmut). Siny kolor jest związany ze spadkiem stężenia hemoglobiny, występuje też przy wadach serca."

Gość Suchonoga
z tymi metalami to jest możliwość... hm ale niedokrwistości(anemii) raczej nie mam