Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manjana

okres

Polecane posty

Gość manjana

Mam problem, od 3 tygodni spoznia mi sie okres, nie wiem czy mam sie czym martwic poniewaz dwa tygodnie wrocilam z zagranicy i zastanawiam sie czy jest to spowodowane zmiana klimatu czy tez tym ze ostatnimi czasy przezywalam ogromny stres z powodu prawa jazdy, a jeszcze jedno dwa tyg zabawiałam sie z moim chłopakiem ale do stosunku jako takiego nie doszło.... pomóżcie...mam sie czego obawiać? nie wiem co mam zrobić..do tego dochodza jakies schizy ze jestem w ciazy czy coś, choć to raczej nie możwlie...;/

Gość Ależ możecie
No przeciez jestes kobieta,wiec ciaza jest jak najbardziej naturalnym stanem,tylko sie cieszyc:)nie jedna chciałaby byc w ciazy a nie moze:)powodzenia

Gość manjana
czyli uważasz że jestem w ciązy?

Gość Ależ możecie
No jest to możliwe,równiez stres tez ma ogromny wpływ,jak i zmiana klimatu wyzywienia,albo czekasz albo kup sobie test ciazowy

Gość manjana
ale nie kochałam sie w ostatnim czasie z chłopakiem, tylko sie pieściliśmy (bez wytrysku) ...

Gość tyśka77
jezeli moge poradzic.. dziewczyno przestan się stresować bo jeszcze bardziej opoźniasz cykl zrob sobie relaksujaca kąpiel, generalnie sie zrelaksuj przez kilka dni a okres wroci szybciej niz myslisz.. oczywiscie jezeli w kolenym cyklu sie nie pojawi to wizyta u gnekologa i lek na wywołanie.. w ciązy nie jesteś z tego co piszesz no.. chyba, ze wierzysz w niepokalane poczęcie..;) pozdrawiam ciepło..