Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgfhdsfdghdfksjhgkjfdsl

kiedy do szpitala?

Polecane posty

miałam termin porodu z miesiaczki wyznaczony na wczoraj - 15 sierpnia, a z usg na 21 sierpnia. Lekarz powiedział mi, ze prawdopodobnie jak w sobote przyjde na ktg i badanie koloru wód to mnie juz zostawia - będzie to 18 sierpnia. A ja sie troche obawiam, ze jak tam zostane w sobote to za chwile w nd albo pon beda mi sztucznie ten porod wywolywac - a tego chcialabym uniknac. Czy to nie za wczesnie na pobyt w szpitalu? (Oczuwiscie zakladajac, ze ktg wyjdzie ok i ze wody czyste) ?

Gość fsadasd
po to masz lekarza prowadzącego ciążę żeby stosować się do jego zaleceń, a nie sama sobie masz wymyślać i pytać na forum kiedy jechać do szpitala :O

tak, tylko moj lekarz prowadzacy pojechal sobie wczoraj na urlop, wiec nie badz taka madra, bo bez powodu nie pytam.

Gość fsadasd
ale przecież ci powiedział, że może zostaniesz! :O. on chyba wie lepiej co? nie nawidzę bab, które wiedzą wszystko lepiej...

powiedzial mi o tym inny lekarz z ktorym sie kontaktowalam dopiero dzisiaj - widzialam go pierwszy raz na oczy.

Gość fsadasd
ok, a nie masz chociaz kontaktu sms ze swoim lekarzem?

on niestety nie bylby zachwycony, jakbym go dreczyla smsami. Poza tym moj lekarz prowadzacy jeszcze przed wyjadem powiedzial mi, zeby sie zglosic 22 sierpnia, ale ja juz nie wiem, jak zaczne dyskutowac z tymi lekarzami, ktorzy zostali w szpitalu, to tylko sobie pewnie zaszkodze :(

Gość sasasasasassasa...
z doświadczenia wiem,że jeśli pójdziesz w sobote-to puszcza cie do domu i kaza przyjśc w poniedziałek-w poniedziałóek zostaniesz a wtedy po koleji: -masaz szyjki - balonik - kroplówka

Gość sasasasasassasa...
poza tym dopiero w 11 dobie po terminie muszą-MUSZĄ indukowac -wczesniej jesli wszystko jest ok-zostaniesz na patologii ciazy i trzeba czekać-chyba,że samo sie zacznie

no tak, moze musza 11 dnia, ale moga tez wczesniej....