Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca Panna Młoda

Mój narzeczony

Polecane posty

Gość ZdegenerowanaMaupa
U nas w kraju zauważam przywiązanie do ciuchów... zawsze tak było odkąd pamiętam. Przy okazji okazuje się, ze tak naprawdę mało kto potrafi się z sensem ubrać. :o Moja znajoma twierdzi, ze to z dziadostwa... bo gdzie indziej inwestują w sztukę, w ziemię i w kruszce a u nas inwestuje się w ŁACHY. Byłam na weselu w sukience z lumpeksu za 19,50 i dobrze sie w niej czułam. Buty pamiętały wesele w Kanie Galilejskiej ale chodziło mi o wygodę. Jeszcze nie doszły do mnie ploty na temat mojego wyglądu, ale podejrzewam ze każdy już wie że ja do pierdół nie przywiązuję wagi. Panna młoda miała suknie, która równie dobrze mogła kosztować 50 zł, jak też 2000 zł. Cena to coś innego niż koszt. Litości, to tylko łachy. :(

Gość to zabierz mame na zakupy
sorki za błędy, szybko pisałam

Tu chodzi o nasze wesele. Mój narzeczony lubi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Za to go też kocham, bo jak angażuje się w coś to do końca. Moja teściowa tylko doradziła mi jako kobieta w czym jest mi ładnie, aby też sukienka była dopasowana do sylwetki. Mój narzeczony ma świetne oko. Sam powiedział, że może np pożyczyć moim rodzicom. Nigdy nie powiedział złego słowa i mojej rodzinie. Tak to prawda mojego narzeczonego rodzina bardziej dołożyła się do wesela. Nigdy mi tego nie wypomnieli czy mojej rodzinie.

Gość oj wiemy wiemy
Czy Ty slepa jestes? Chujem Ci oczy zarosly czy ich kasa skoro nie widzisz jak Cie ponizaja , Twoja rodzine jeszcze bardziej. Glupia jestes i tyle.

Dziewczyno on opluwa twoją matkę! A ty tego nie widzisz! inni mają rację bo miłość przesłania ci zdrowy rozsądek. Nie wiem może kasa ci przesłania oczy? jak można tak powiedzieć? przecież matkę masz jedną a narzeczony pożal się..... to zwykły gnojek

Gość ZdegenerowanaMaupa
nie przetłumaczycie jej... :(

generalnie wstydze się trochę tego że nie jestem taka dystyngowana jak mój narzeczony i jego rodzina. Jak jego rodzice mieli odwiedzić moich to kazałam ojcu ubrać garnitur i matce garsonke i pantofle , ojcu zakazałm sie odzywać bo ma brakiw uzębieniu i mówiliśmy że jest chory i ma szczękościsk. MAtka poszla w dzień odwiedzin moich teściów zrobić trwałą ondulację, moj pies reks też został wykapany, wyperfumowany i ubrany w krawat, wszystkie kury co chodziły koło domu zostały wyperfumowane, gnojówka nakryta dywanem ale i tak smierdziało :(

Prawo proszę się nie podszywać za mnie!!!!

Gość Pytająca Panna Mloda
jakis podszyw zaczernił mój nick :O

Gość ZdegenerowanaMaupa
Ale ten podszyw trafia w sedno! Powinnaś z tego wyciągnąć jakieś wnioski! ;

nie czytajcie tego zaczernionego nicka - to jakiś podszyw :O generalnie to mam powazny problem i moglibyście sobie darować - nie jest tak łatwo stawiać sprawę na ostrzu noża bo ja kocham mojego narzeczonego i juz sama nie wiem co robić mam

spadaj podszywie

Gość gigaset30
Zakochana jestes i slepajeszcze ale beknie ci sie jeszcze tym dobrym narzeczonym zobaczysz!! Znam pare takich osob co wogole nie przywiazuja uwagi to ubran. Wazne ze sa czyste a ze maja ze 20 lat i sa nie modne to nie ma znaczenia. Jesli chodzi o sprawe z twoimi rodzicami to najlepiej jak pojedziesz z mama cos kupic gustownego, a tata to garnitur i tyle.

Gość Twoja rodzina ma sie
zapozyczyc, zeby wygladac ladnie dla twojego przyszlego meza i jego mamusi? Oj nie brzmi to dobrze... Co innego nie wygladac jak obdartus a co innego jesli w rodzinie twojego narzeczonego zarabia sie 20 tys. miesiecznie ;) to sie twoja ubozsza rodzina za "huj" tak sie nie wystroi.