Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajjajaj

Samotne=Atrakcyjne?

Polecane posty

Gość ajajjajaj

Przeczytałam dzisaij artykuł o tym, że naprawdę atrakcyjne kobiety są samotne, ponieważ faceci boją się do nich zagadać. I ponadto najbardziej zakompleksione-niby zazdrosne koleżanki itd tak kształtują ich psychikę. A wy Panowie boicie się zagadywać piękne kobiety???

Gość 2233245
no tak - tak najprościej sobie można wytłumaczyć, że nikt Cię nie chce - "jestem zbyt atrakcyjna" :D:D wierz mi, gdybyś była piekna, nigdy nie byłabyś sama

Gość świnie nie boją się zagadać
bo im nie zależy. facet, któremu zależy by coś z tego wyszło w większości nie zagada więc to bardzo możliwe.

Gość dsdsds
podaj link do tego artykulu

Gość zawodówa
ja jestem brzydka i po zawodówce, kompleksów żadnych bo brak mi autorefleksji i samokrytyki, więc wyrywam sobie facetów i każdemu mówię że jest pierwszy. Jakoś to łykają.

Gość lodowata panienka
coś w tym jest ja mogę zmrozić spojrzeniem gdy coś mi nie pasi :P

Gość dsdsds
autorko a Ty jestes taka atrakcyjna?

Gość ajajjajaj
Szczerze, to mam pełno kompleksów, wiadomo, jak każda kobieta. CHociaż często słyszę od facetów, że jestem fajną,bardzo atrkacyjną dziewczyną. Są różne gusta i guściki.

Gość dsdsds
mysallem ze skoro zakladasz taki temat, to on Ciebie dotyczy

Gość bg434
Nie tłumacz się głupio. Prawdziwe piekno jest uniwersalne, a nie tam "gusciki" :O

Gość ajajjajaj
No moze temat i mnie dotyczy. Mam kompleksy, ale często słyszę od facetów, że jestem bardzo atrakcyjna i śliczna. Jakoś nigdy nie byłam za bardzo pewna siebie.

Gość ajajjajaj
up

Gość dsdsds
problem z tkaimi kobietami jest taki ze one czesto za zarozumiale, a faceci maja dosc takich kobiet i dostoswania koszyu, dlatego nie zagaduja

Gość tommmmmmmmm
myślę że może tak być mam na studiach taka kolezankę która jest mega w moim typie, no piękna dziewczyna i jest sama z tego co wiem - jest kontaktowa ale chyba nie szuka na razie nikogo bo wiem że ma jeszcze jakies inne studia i pracuje i ciąglę coś robi taka zabiegana( chociaż nie jestem pewien czy ma kogoś czy nie) ale do rzeczy - podoba mi się bardzo mocno ale jakoś nie mogę się przemóc zeby ją zaczepić, zbajerować - zwykle nie mam takich problemów ale boje sie przy niej zbłaźnić bo nie dość że pięjna to jest inteligentna dziewczyna - nie mam takich problemów jak laska jest taka średnia ale jak jest taka fajna mega to lipa, nie umiem się przełamać