Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henryk123456

Dobry psycholog w Cichanowie

Polecane posty

Gość Henryk123456

Dowiedziałem się o chorobie syna. Nie moge sobie poradzić. Mieszkam w Ciechanowie. Proszę o kontakt z dobrym psychologiem, terapeutą. Nie mam siły szukać!!!

Gość Henryk123456
w Ciechanowie

Gość Ależ możecie
Dzis trudno w Polsce o dobrego psychoterapeute,a gdzie lezy Ciechanów???

Gość Henryk1234
w woj.mazowieckim, niedaleko Mławy

Gość Ależ możecie
No to pozostaje tylko Warszawa

Gość Henryk1234
Słyszałem o Pani Ani . Nigdzie nie moge zależć kontaktu do niej. Do Warszawy za daleko, muszą mi pomóc tu na miejscu. Tak mi ciężko....

Gość Kar.ii
a co jest córce??

Gość Henryk1234
jest mi ciężko, ale najbardziej cierpi moje dziecko, bo patrzy na mnie. Nie bardzo wie o co chodzi, jest inteligentne, domysla się dlaczego płaczę. Ma 7 lat.

Gość Kar.ii
sorry synowi

Gość Henryk1234
Nie zdaje sobie sprawy ze swojej choroby, nie bardzo wie co go czeka. Ok. starczy. Potrzebuję pomocy.

Gość Kar.ii
nie napisałeś co mu jest. Więc pomoc w szukaniu terapeuty chyba nie mam sensu

Gość Henryk1234
On jest chory, jest w rekach lekarzy. Ja nie mogę poradzic sobie , dlatego potrzebuję pomocy terapeuty. Wiadomość o jego chorobie spadła na mnie niespodziewanie. Wiem, że muszę mu pomóc, a ja nie radzę sobie z nową sytuacją.

hmmm kiepska sprawa. ja proponuję iść do praktykantów, jeżeli jest u Ciebie taka możliwość. To są ludzie którzy całym sercem pomagają a nie os które robią to dla kasy...

Gość ,,,,,,,,,
Pomóżcie!!!!!!

Gość No pewnie ze swirujesz
No ale co sie dzieje z synem,bo ciagle nie napisałaś???/Jasne ze pomozemy tylko fajnie by było jakbys była z nami szczera

Gość No pewnie ze swirujesz
Bo syn w rekach lekarzy to troche niebezpieczne,dlatego warto działac szybko

Gość Henryk1234
Czy to ważne na co jest chory. Pytasz przez ciekawość. Ja tylko chcę namiary na dobergo psychologa w Ciechanowie. Tylko tyle.

Gość A to jest bardzo
azne na co syn jest chory,bo od tego zaczyna sie cała jazda,a skad wiesz ze byle psycholog Ci pomoze,a o dobrym to poki co mozesz zapomniec

Gość Henryk12345
Ok. Dzięki za rady.

Gość gość
Ja to bardzo polecam przy problemach z dzieckiem kontakt z psychologiem. Czasem wystarczy kilka prostych zasad wprowadzić, żeby nagle dziecko zaczęło zupełnie inaczej funkcjonować. U mnie tak było. Synek nie chciał beze mnie zasypiać, grymasił przy jedzeniu, ogólnie było trochę z nim kłopotów. Po konsultacji z psycholog już wiem co robić, żeby dziecko faktycznie zaczęło reagować na to co mówię. Psychologa znalazłam online na stronie www.e-poradnia.com . Poradnia jest dość wszechstronna, nie tylko psycholodzy tutaj przyjmują. Ja się głównie konsultuję na czacie, ale można też wybrać kontakt przez tel, czy skype.

Gość gość
Jakiś czas temu wyjeżdżałam do pracy na Wyspy i początkowo było okej ale z czasem stres w pracy zaczął mnie przerastać. Mam dość odpowiedzialne stanowisko i nie sądziłam, że aż tak ciężko będzie mi sobie z tymi obciążeniami poradzić. Zaczęłam od miesiąca współpracę z psychologiem i już widzę pierwsze efekty. Psychologa znalazłam online na stronie poradni www.e-poradnia.com . Dla mnie to najwygodniejsza opcja. Na dojazdy gdzieś do gabinetu nie miałabym czasu to raz, a dwa, trudno byłoby mi w ogóle polskiego psychologa w mojej okolicy znaleźć.

Gość Sławek4
No niestety, uroki życia w małej miejscowości też jestem z małej miejscowości, musiałem jechać do terapeuty aż do Łodzi do pana Mariusza Czyżewskiego, ale u niego to po dwóch miesiącach już jest poprawa daję do niego namiary http://www.psychoterapia-baluty.pl/ , może jak nie możesz jechać aż do Łodzi ci coś doradzi przez tel. to człowiek bardzo uczynny.