Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotlet22

Boje sie isc do nowej szkoly

Polecane posty

Gość kotlet22

ide do 2 klasy do nowego LO bo sie przeprowadzilam i musialam zmienic szkole. Problem w tym ze niesamowicie sie boje bo to juz jest na pewno zgrana klasa i wszyscy sie tam znaja :o boje sie ze mnie zle przyjma i bede gnebiona... nawet teraz mi sie rece trzesa jak to pisze :o co mam zrobic zeby sie tak nie bac ? wczoraj nie moglam zasnac przez 5h :o

Gość krolewna from zamku
Idziesz tam zeby sie uczyc i skonczyc szkole a nie dla ludzi.

Gość krolewna from zamku
Jezeli ktos bedzie probowal cie gnebic to miej wyjebane i rob swoje. 2 lata to niewiele, przezyjesz nawet jezeli trafisz na debilna klase.

Gość lkofwo
no wlasnie, chodzisz do szkoly by skonczyc szkole a nie by zdobyc medal najgoretszej kumpeli klasy. idziesz, siadasz, sluchasz na lekcji, na przerwach bierzesz torbe i idziesz sie przejsc na lawke przed szkola. ja tak robilam. bo nigdy nie dogadywalam sie z rowniesnikami. szkola byla dla mnie tylko szkola nie jakims polem do popisu moda, czy puszczaniem oczek do 'missterow' szkoly w towarzystwie sweet kolezanek :P

nie przejmuj się :) ja od 4 lat zmieniam szkołę co roku i zawsze spotykam się z dobrym przyjęciem :):)

Gość aristocat
glowa do gory i idz skonczyc szkole.

Gość arturrrrrrrrrr20
haha to musisz zrobić tak wchodzisz do klasy i się pytasz jest tu jakiś cwaniak ?:D haa