Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem za wysoka bo mam 1.74 i

Jestem za wysoka bo mam 1.74 i...

Polecane posty

Jestem za wysoka bo mam 1.74 i dzisiaj w sklepie byłam najwyższą dziewczyną :/.Inne miały 155-165 a ja 1.74 :/.One mogą nosić szpilki 10-12 cm a ja nie bo zaraz mi wszyscy mówią,że za wysoka :(

Gość hardtail
Jestes nienormalna... w czym ci to przeszkadza? ja mam 174 takze i nie uwazam sie za giganta :/ ani to wysokie, ani niskie

Gość Zdzisio infoman
Lubię wysokie, mogę się do nich przytulać i wtulać wyprostowany twarz w ich piersi.

Gość ftnasttt
małe brzydkie kurduple przyłysawe lubia wysokie a wysocy przystojni mężczyźni lubią filigranowe laseczki :)

Ale szpilek już nie mogę założyć 10-12 cm bo już WIELKA jestem...Zawsze czuję się taka duża a co dopiero w obcasach :/.A tak o nich marzę,eh... :(

Jak dla mnie nie jesteś za wysoka!! Widziałem a raczej znam dziewczynę co ma 187cm i też znalazła faceta może nie tak szybko jak o zwykłym wzroście. Ja np mam 183cm wzrostu!! Wyskokie kobiety też mają swoich zwolenników!!

Gość arturrrrrrrrrr20
wysokie dziewczyny są dobre w sexie :D

Gość a jjaaaa
To już się kurwa nudne robi . Skończ z tymi prowokacjami karakanie 1.50 cm w kapeluszu :D

To nie jest prowokacja a mój kompleks...Chciałabym być niższa 6,8,10 cm :(

Gość Ant......
Ja mam 176 i szlag mnie trafia jak chcę sobie kupic spodnie.Wszystkie za krótkie.Ile ja się dziś namierzyłam żeby znaleźc odpowiednie!To samo z bluzkami i kurtkami.Jak dobry rękaw to za obszerne... I tak w kółko. Ale tym że jestem wyższa od koleżanek to się akurat nie przejmuję. Noszę szpilki mimo że większośc dziewczyn sięga mi wtedy do ramienia ;-) Kiedyś miałam na tym punkcie kompleksy ale teraz mam to w d... I jakoś nigdy nie spotykam się z przykrymi komentarzami na temat wzrostu. Przeciwnie-często słyszę komplementy na temat długich nóg.

Gość nanannanana
ja mam 178 i chodze w szilkach i nie mam kompleksow z tego wzgledu, inna sprawa ze jak jestes wysoka to nie mozesz pozwolic sobie na extra kg bo bedziesz wygladac jak ciezarowka..

Gość a jjaaaa
Nie masz żadnego problemu w życiu ? to zazdroszczę . Jeżeli to jest Twój najważniejszy problem życiowy to w tej chwili zazdrości Ci 90 % społeczeństwa. Myślę , że gdybyś musiała się w życiu o coś postarać lub powalczyć , to przestałabyć zajmować się pierdołami i wynajdować wyimaginowane problemy.

Teraz jesteś smutna z powodu zwojego zwrostu ale kiedy poznasz kogoś kto cię pokocha to znienisz zdanie. Nie jedna chciała by mieć twój zwrost. W rodzinie mojego kolegi jest małżeństwo On ma 207cm a ona 167 może śmiesznie wyglądają razem ale są szczęśliwi!!

Gość prometeuszzzzzzzzz
jestes za wysoka? wez nie zartuj, pelno jest niskich dziewczyn, malo tych wysokich, nawet sobie nie wyobrazasz ile facetow marzy o takiej dziewczynie,wiecej wiary w siebie

Gość Hahahhaah
Super problem, dobrze, ze tylko taki masz ;) Ps. Facetom nie podoba sie 1 typ kobiety, wiec filigranowe laseczki - wypad ;)

Gość dama w sukni1992
ten komentarz z tą filigranową to przegięła, i na pewno nie pisała tego ładna, szczupła dziewczyna, tylko grube bydlę o wzroście 150 cm zazdroszczące wysokim i smukłym :) myślące, że jest filigranowe z racji niskiego wzrostu Autorko ja mam 170 cm i absolutnie nie uważam tego za wadę! Fakt, jestem zazwyczaj jedną z wyższych dziewczyn, bo przeciętnie to dziewczyny mają 160 cm ale co z tego :) Będę później za to wyglądać młodziej a nie jak przygarbiona babcia.

Gość ale macie problemy
ja pierdole :-O

Gość ale macie problemy
Jestem za wysoka bo mam 1.74 i Ale szpilek już nie mogę założyć 10-12 cm bo już WIELKA jestem...Zawsze czuję się taka duża a co dopiero w obcasach :/.A tak o nich marzę,eh. taaa od razu jestes Wieeeeeelkaaaaa JA PIERDOLE SKAD SIE BIORA TAKIE DURNE PUSTE DZIEWUCHY???????????

Nie chodzę na imprezy bo wypada założyć szpilki a mam w nich min.1.84 :/ a w 12cm-1.86 -PORAŻKA!! :/

JAk załoze te szpile to jestem wyższa do większości facetów...Mam 22 lata i ani razu nie byłam na imprezie w klubie bo tam raczej trzeba założyć obcasy :/