Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na co zwrócic uwage

ma któras z was cyfrowa ramke? warte to cos?

Polecane posty

Gość na co zwrócic uwage

na prezent

Gość na co zwrócic uwage
a te zdjecia to same przelatuja? duzo to pradu ciagnie?

Gość Ishke....wha
tez mam i stoi wylaczona juz chyba z 5 miesiac a z 3 mies sie zbieram zeby wgrac jakies fotli nowe hahah, fajna ramka zdjecia przechodza sobie co pare sekund ale ile pradu zzera to nie wiem ;)

Gość na co zwrócic uwage
a bo tesciowa ma swira i to poteznego na punkcie zdjec a widziłąm ramke w duzej promocji i sie zastanawiam

Gość kamcia1507
Ja równiez mam i uważam, że nie warto, od roku włączyłam ją może 2 razy

Gość czerwonooka kocica
My dostaliśmy w prezencie ślubnym. Włączylismy ją raz i teraz stoi wyłączona i się kurzy. Ale jeśli ktoś ma fisia na punkcie zdjęc, to myślę, że prezent fajny :)

Gość an.na28
Dostaliśmy ramkę na prezent. Jak dla mnie super! fajnie czasem rzucić okiem, na fotki, ja jestem bardzo zadowolona z tej ramki.. każdy kto do nas przychodzi zwraca na nią bardzo uwagę. Na co dzień można ustawić opcję z kalendarzem, i fotki też tam są.

Dostałam kiedyś 3 w ramach "łapówki" i leżą do tej pory w szafce. Jedną rozpakowałam właczyłam stała moze z dzień i schowałam. Kolejny zbieracz kurzu.

może i zbieracz kurzu, ale dzisiaj rzadko ktokolwiek wywołuje odbitki,a tak jest szansa popatrzeć na fotki z wakacji :) mnie się taki gadżet podoba, zwłaszcza że bywają ramki w drewnianych oprawkach. w avansie coś takiego można niedrogo dorwać, na prezent idealne.

Gość gość
Jeśli chodzi o mamę to proponuje kupno cyfrowej ramki i maty masującej, na avans.pl są takie gadżety, wiadomo do ramki jakieś urzekające zdjęcia rodzinne, albo wspomnienia mamy. A mata dla relaksu, moja mama taki prezent otrzymała- zadowolona.