Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam PANIE!!!

PYTANIE TYLKO DO PAŃ

Polecane posty

Gość pytam PANIE!!!

Od razu mówię że na poważnie i nie prowo. Mianowicie co jakbyście spotkały chłopaka co słucha piosenek dziecięcych ? Rmf baby, baby radio itd. Co byście sobie pomyślały.

Gość winna992
jest taka stacja w ogole? ze jest zdrowo pierdolniety, o ile slucha tylko tego

Gość pytam PANIE!!!
Nie że tylko tego no ale lubi od czasu do czasu. np www.babyradio.pl Nawet w open fm z gadu gadu masz też jakis taki kanał.

Gość pytam PANIE!!!
może jakaś inna wypowiedź. Przeszkadzało by ci to ?? Np ty w kuchni a chłopak w pokoju słucha takiego radia. Teraz się muszę jeszcze przenieść na mgr i pewnie będa jakieś współlokatorki. No i co byś myślała jak współlokator by takich nut słuchał??

Gość dkfsifoj
odrzucające.

Gość pytam PANIE!!!
Inne wersje gumy beer tak a ta nie specjalnie.

Gość kokoloki
ja bym pomyślała że współlokator to jakiś pedofil

Gość bro .
Dziwne. Słuchaj w słuchawkach.

Gość pytam PANIE!!!
ej żaden pedofil... Mnie strasznie krępują nagie dzieci wręcz. Nie rozumie jak można puszczać dziecko z merdającym fiutem. Dziewczynki to jakoś sie człowiek odwróci i się żyje. Ale dziecko to masakra. Powinien być zakaz i mandaty.

Gość pytam PANIE!!!
eeeeeeeeeee co mi w ucho wpadnie Mam podzieloną muzę na dziedziny: Dziecięca Pozytywne tu np M83_-_Midnight_City gosia andrzejewicz - sila marzen sztywny pal azji - wieza radosci, wieza samotnosci Miłosne Blue_Cafe_-_Czas_nie_b_dzie_czeka_ izabela trojanowska - wszystko czego dzis chcele8 Wrzuta_pl_-_Paulla_-_Od_dzi_ Klasyka Pozostałe: 02_Contradanza 02_White_Bird kukiz_i_piersi_-_piesni_ojczyzniane_-_rowerek Podalem po 3 przyklady mniej wiecej jaka moza

Gość Ishke....wha
psychol, zbok , dziecinny itd

Gość pytam PANIE!!!
Z pana kleksa zawsze mi sie podała ta szponiasta :) Meluzyna i coś tam jeszcze.

Gość pytam PANIE!!!
Jak tak sie otwieram no to jeszcze płacze na filmach. I oglądam głownie bajki dla dzieci typu shrek, madagaskar itp. Widziałem chyba wszystkie odcinki pingwinów z madagaskaru. Ogólnie chyba wszystkie filmy tego gatunku. Skok przez płot itd itd itd A jak nie bajki to komedie. American pie itd.

Gość pytam PANIE!!!
Z bajek ?? Całą szkołę średnią za dzwonek w telefonie miałem melodię z było sobie życie. A tak to nie kojarzę... z bajek hmm

'I oglądam głownie bajki dla dzieci typu shrek, madagaskar itp. Widziałem chyba wszystkie odcinki pingwinów z madagaskaru. Ogólnie chyba wszystkie filmy tego gatunku. Skok przez płot itd itd itd' Mam tak samo, także ciężko mi potępić:P A komedii teraz dobrych mało jest, raczej same gówniane.

Gość pytam PANIE!!!
Przynajmniej się pośmiać można np nowe american pie jak zawsze da się oglądnąć. O i jeszcze lubie specyficzne horrory. Takie bardzo psychiczne. mechaniczna dziewczyna, krzesło diabła, mamusia i tatuś itd Albo takie filmy też do rozmyśleń typu jestem bogiem.

Gość pytam PANIE!!!
E tam nie łapiesz takich pingwinów z madagaskaru ?? To najlepsza bajka na dzień dobry jaka kiedykolwiek była. Jakby nie internet i byłbym maluchem wstawał bym nawet o 5 rano żeby zobaczyć. O kung fu pandę te odcinki też chyba wszystkie widziałem.

Gość pytam PANIE!!!
myśle że jestem najstarszy z tu obecnych :P Zreszta napisałem ze przenoszę się na MGR więc mój wiek znasz:P