Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona5748359

paniczny strach

Polecane posty

Gość ona5748359

bardzo chcialabym miec dziecko ale panicznie boje sie ciazy...boje sie porodu,nie wyobrazam go sobie , boje sie ze moje cialo sie bardzo zmieni ale najbardziej przeraza mnie porod :(( mam strasznie niski prog bolu , chce miec dzieci ale strach tej calej ciazy niszczy mi plany :((

Gość nie moze az tyle wstecz
mam to samo :( z tym, ze dzieci nie sa celem mojego zycia, ale przyznam ze chcialabym kiedys miec. na szczescie poki co nie mam kandydata na ojca wiec problem oddalony w czasie 🖐️

Gość ona5748359
aleto tez nie jest moj cel na juz , na teraz , ale jestem przed 30 i tak naparwde powinnam pomyslec juz o tym zeby urodzic i moze nie mam takiego strasznego parcia ale wiem ze ten strach mnie nie opusci za rok czy dwa bo to bedzie zawsze ;/ moze da sie to jakos leczyc ,nie wiem psycholog czy cos.. :( ?

Gość sweterekk
tez się boję nawet myślałam o cesarce zapłacić prywatnie ale urodzenie dziecka naturalne jest zdrowsze no i wiesz że rodzisz jesteś świadoma a nie tak na łatwiznę pzreciąc brzuch wyjąć dziecko i po krzyku lepiej trochę pocierpieć i urodzić normalnie dasz rade uszy do góry ❤️