Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruudaa

Który... Między młotem a kowadłem...

Polecane posty

Proszę pomóżcie :( Od kilku dni jestem w totalnym niezdecydowaniu nie wiem, którego chłopaka wybrać. Od niedawna spotykam się z pewnym chłopakiem i czuję się przy nim naprawdę dobrze, ale tak jakby cały czas mam sentyment do byłego ( on zerwał ze mną, przez ten cały okres kiedy nie byliśmy razem miał mnie gdzieś ) teraz tak jakby zaczyna zachowywać się wobec mnie inaczej, zaczyna się rozkręcać tak jak kiedyś na początku naszej znajomości. Z tym chłopakiem z którym się teraz spotykam czuję, że będzie coś więcej, ale nie wiem co zrobić. Którego wybrać tego co się z nim spotykam czy wybrać byłego jak znowu będzie się o mnie starał. Podobają mi się oboje, mają wręcz bardzo podobne charaktery ale się różnią. Czuje coś jeszcze do byłego ale to już naprawdę słabnie, jednak gdzieś w głębi serca jest to uczucie, natomiast do tego co się z nim spotykam czuję pewne przywiązanie. Nie chce zranić ani tego ani tego, ale wiem, że któryś będzie cierpiał... Proszę doradźcie mi ... :( Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady...

Gość polaaaaaaaaaaaaaa
mysle, ze trzeba isc do przodu pamietaj, ze byly zerwal z Toba z jakiegos powodu, nie chcial z Toba byc, zwatpil w Wasz zwiazek, w Wasza milosc, a to powazna sprawa zasluguje na 2 szanse? zastanow sie... poza tym, to bylby taki odgrzewany kotlet, nie bedzie fajerwerkow jak na poczatku, on mial swoja szanse...