Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruudaa

Który... Między młotem a kowadłem...

Polecane posty

Proszę pomóżcie Od kilku dni jestem w totalnym niezdecydowaniu nie wiem, którego chłopaka wybrać. Od niedawna spotykam się z pewnym chłopakiem i czuję się przy nim naprawdę dobrze, ale tak jakby cały czas mam sentyment do byłego ( on zerwał ze mną, przez ten cały okres kiedy nie byliśmy razem miał mnie gdzieś ) teraz tak jakby zaczyna zachowywać się wobec mnie inaczej, zaczyna się rozkręcać tak jak kiedyś na początku naszej znajomości. Z tym chłopakiem z którym się teraz spotykam czuję, że będzie coś więcej, ale nie wiem co zrobić. Którego wybrać tego co się z nim spotykam czy wybrać byłego jak znowu będzie się o mnie starał. Podobają mi się oboje, mają wręcz bardzo podobne charaktery ale się różnią. Czuje coś jeszcze do byłego ale to już naprawdę słabnie, jednak gdzieś w głębi serca jest to uczucie, natomiast do tego co się z nim spotykam czuję pewne przywiązanie. Nie chce zranić ani tego ani tego, ale wiem, że któryś będzie cierpiał... Proszę doradźcie mi ... Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady...

Gość Verona093
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Myślę ze z byłym nie warto. Postaw na nowy związek. Raczej z byłym nie buduj nic na tym co było. A tu masz czystą kartę.:-)

Gość venom84
Moja EX miała identyczną sytuację. Ja byłem tym nowym. Mój poprzednik nie dawał jej spokoju i w którymś momencie było to męczące dla nas. Facet potrafił dzwonić do niej po nocach i płakać. Wróciła do niego mimo tego że wcześniej potraktował ją jak szmatę. Nasze drogi rozeszły się jakieś pół roku temu ale ona wciąż co jakiś czas pisze i chce się spotkać. Ja drugi raz nie wejdę do tej rzeki i Tobie autorko to samo radzę.